Naar hoofdinhoud

Het inchecken vanuit CAD-pakket duurt langer dan normaal. Wat kan ik doen?

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Op de NGdW beheermodule, klik in het menu op "Bestand" en kies "Onderhouden dataset"
Selecteer vervolgens links in het scherm de dataset waar het probleem zich bij voordoet.
Klik op de knop "Index aanmaken".


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld