Naar hoofdinhoud

BRK Levering 2.0 - Hoe kan ik de overstap maken?

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 27 januari 2022

Neem contact op met uw Cadac om afspraken te maken over een geschikte datum voor een overstap naar BRK Levering 2.0. Immers om BRK Levering 2.0 te kunnen verwerken is een nieuwe versie van NedBRK geïnstalleerd moeten zijn. 

Vervolgens kunt u de overstap aanvragen via de website BRK Levering - Kadaster.nl zakelijk .


Om BRK Levering 2.0 aan te vragen zijn er twee opties, en dus ook twee formulieren:

  • Overstappen op BRK Levering 2.0
    U kunt dit formulier gebruiken indien u één op één gaat overstappen, waarbij hetzelfde doelgebruik en gebied gelden als in uw huidige contract. U krijgt bij het overstappen geen nieuwe offerte, maar er wordt wel een nieuwe levering met nieuwe contractnummers voor u ingericht met de door u aangegeven ingangsdatum.
  • Aanvragen BRK Levering 2.0
    U kunt dit formulier gebruiken als u BRK Levering 2.0 wilt aanvragen met een andere doelbinding of wanneer u een ander gebied wilt afnemen dan uw huidige contract.
    Na controle, waarbij getoetst wordt of de doelbinding voldoet aan de AVG, de Kadasterwet en geldende wet- en regelgeving voor verstrekkingen uit de Basisregistratie Kadaster, ontvangt u een offerte ter ondertekening. Na ontvangst van de ondertekende overeenkomst richt het Kadaster uw abonnement op BRK Levering 2.0 in met de overeengekomen ingangsdatum.

Houd bij het overstappen en aanvragen van BRK Levering 2.0 rekening met extra afhandeltijden van uw aanvraag, ondertekening van de offerte en de levertijd van onze bestanden.


Met het beschikbaar stellen van BRK Levering 2.0 start de implementatieperiode van vervanging. Deze loopt tot 1 maart 2023. In deze implementatieperiode kunt u de overstap maken van BRK Levering 1.0 naar BRK Levering 2.0. U kunt dus in de  implementatieperiode zowel BRK Levering 1.0 als BRK Levering 2.0 ontvangen. Met het Kadaster kunt u afspraken maken over de datum waarop BRK Levering 1.0 voor u wordt stop gezet. 
Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld