Navisworks Selectionsets visibility

How to

Laatst gewijzigd op 17 november 2020

Probleem:

In Navisworks zijn selectionsets gemaakt.
Is er een mogelijkheid dat de selectiesets getoond kunnen worden in Navisworks (Freedom) in Saved Viewpoints?
Momenteel worden de elementen die 'Hidden' zijn voor een viewpoint in alle Saved Viewpoints 'Hidden'.

Oplossing:

In een nieuw Navisworks bestand, met saved viewpoints, zorg dat onder 'Saved Attributes' het vinkje bij Hide/Required aan wordt gezet voor elke view.
Klik hiervoor op de view met de rechtermuisknop en kies 'Edit'.
In het scherm 'Edit Viewpoint' is deze optie terug te vinden.
Instellingen m.b.t. Hide worden bewaard in de view.
Indien dit niet ingesteld is worden de instellingen van de laatste view gebruikt.