Wat moet ik doen wanneer de installatie van mijn Autodesk-product niet werkt?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Probleem:
De installatie van Autodesk producten mislukt steeds, de installatie loopt in een Error en er volgt een Roll-Back.
Of je kunt het desbetreffende Autodesk product helemaal niet installeren.

Oorzaak:
Binnen Windows staan nog onderdelen geregistreerd.
Dit komt door een mislukte installatie, de-installatie, of het verkeerd gebruik van een Registry Cleaner.

Oplossing:

1. Download de Windows Fix-it tool
    http://go.microsoft.com/?linkid=9775982 (Start de download van de 'MicrosoftFixit-portable.exe')
  2. Installeer het programma en start de "Launch Fix it.exe"
  3. Selecteer de category "Install or upgrade software or hardware"
  4. Zoek nu in het onderste scherm "Fix problems with programs that can't be installed or uninstalled" op
  5. Druk hier op "Run Now"
  6. Kies "Detect problems and apply the fixes for me (recommended)"
  7. Selecteer het 'probleemprogramma'
  8. Klik [ Next ]
  9. Kies voor 'Yes, try uninstall' of 'No, try other fixes'
  10. Als het goed is gegaan volgt een melding dat het probleem opgelost is en klik op [ Next ]
  11. Geef aan of dat het probleem verholpen is en klik [ Next ]
  12. Klik op [ Close ]
  13. Probeer het programma opnieuw te installeren / de-installeren.

Video's:
AutoCAD Mechanical 2013_cannot_install

Run Microsoft Fix it on your computer to fix AutoCAD Mechanical 2013