Naar hoofdinhoud

Ik kan niet inloggen met mijn account na het installeren van Autodesk-software. Wat moet ik doen?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Probleem:

Na de autodesk software installatie is het niet mogelijk om het product te activeren door middel van inloggen met mijn account.
Ook krijgt de gebruiker niet de optie "login".


Oorzaak:

Bug binnen autodesk software, een cached bestand (activatie methode) dient verwijderd te worden.

Zodra het bestand verwijderd is en de software opnieuw gestart wordt krijgt de gebruiker de mogelijkheid om in te loggen.


Oplossing:

Navigeer naar C:\ProgramData\Autodesk\CLM\LGS en verwijder de juiste folder afgeleid van de licentie code, autocad software gebruikt bijvoorbeeld de code 001J1_2018.0.0.F, de folder zal dezelfde code/naam bevatten als het product. (Terug te vinden binnen manage.autodesk.com)


Herstart de software en selecteer als activatiemethode "Login" of "Single User", log hierna in met je e-mailadres en wachtwoord om het product te activeren.

(De licentiecode dient binnen manage.autodesk.com aan de juiste e-mailadres gekoppeld te zijn alvorens activatie.)Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld