Naar hoofdinhoud

Hoe activeer ik Multi User (network license)?

Multi user / Netwerk licentie

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Multi User (network license) activatie:



Op de gebruikers PC:

Installeer het Autodesk Product -->  Kies bij het opstarten van de software in het Lets get started scherm( zie onderstaand)  voor Multi-User  ( in oudere versies wordt dit ook wel Use a network license genoemd)


Let's get started- scherm

Vervolgens wordt u gevraagd om de licentie server naam op te geven. ( Dit is de naam die uw server heeft).



 Klik op Done.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld