Naar hoofdinhoud

Hoe vind ik het snelst mijn huidige licentie file?

Multi user / Netwerk licentie

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

U vind uw huidige licentiefile op de volgende manier het snelst:


  • Open uw licentiemanager "LMtools"  (deze staat in de meeste gevallen op uw server geïnstalleerd, het is mogelijke dat u als gebruiker hier geen toegang tot hebt, neem hiervoor contact op met uw eigen IT ).
  • Ga vervolgens naar het tabblad Config Services (1) 
  • Klik op Browse (2) bij Path to the license file. 
  • Selecteer en kopieer de betreffende licentiefile




Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld