Naar hoofdinhoud

Toelichting over Autodesk Account User Management ( Classic en New View)

Getting started

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021


In de onderstaande filmpjes vindt u een korte toelichting over het Classic User management en het New View User management.

Bent u zich niet helemaal zeker of u Classic en/of New View user management hebt, kijk dan eerst even op deze link: Klik hier



New View User Management (klik hier voor meer info) 


  • Toevoegen van Autodesk gebruikers/ Users
  • Verwijderen van Autodesk gebruikers/ Users
  • Toewijzen van producten aan gebruikers / Users
  • Wijzigen rechten van gebruikers / Users




Classic User Management (klik hier voor meer info) 


  • Toevoegen van Autodesk gebruikers/ Users
  • Verwijderen van Autodesk gebruikers/ Users
  • Toewijzen van producten aan gebruikers / Users
  • Wijzigen rechten van gebruikers / Users




Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld