Hoe repareert of herinstalleert u AutoCAD (LT) op uw pc?

Probleem:

Hoe repareert (Repair) of herinstalleert (Reinstall) u AutoCAD/Autodesk software op uw PC

Oplossing:

De repair en reinstall opties worden gedaan via het Programs and features menu.

1. Klik op het start menu en voer in het zoekveld: "Programs and features" in en selecteer deze vanuit de zoek resultaten. ( Het kan zijn dan u eerst naar het Control Panel moet gaan)

2. In Programs and features, dubbel-klikt u op AutoCAD/Autodesk software om het setup programma op te starten.

3. Klik op "Repair or Reinstall"

4. Kies vervolgens voor ofwel Repair of voor Reinstall.

Let op: AutoCAD voor Mac heeft geen repair feature.