Naar hoofdinhoud

Selecties tonen een blauw accent (i.p.v. dat ze gestreept zijn)

How to

Laatst gewijzigd op 28 april 2020

Probleem:

Geselecteerde objecten worden weergegeven met een blauw accent.


en u wilt de weergave zoals deze in voorgaande versies was (Gestreept of vice versa):


Oorzaak:

Het blauwe accent is onderdeel van de Hardware Acceleration.


Oplossing:

Wijzig de volgende instelling om het blauwe accent uit te schakelen::


  • Geef het commando:  GRAPHICSCONFIG 
  • Onder het kopje '2d display settings' (1)


  • Wijzig de waarde 'Advanced mode' naar 'Basic mode' (2)


  • Klik [ OK ] om deze instelling te bewaren.



Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld