Installatieprocedure AutoCAD 2021

How to

Laatst gewijzigd op 1 april 2020

Installatie volgorde:

• Dubbelklik de: AutoCAD_2021_English_win_64bit_dlm.sfx.exe om de installatie te starten:
    • Onderstaand scherm verschijnt:
    • Kies het pad waarin de software moet worden uitgepakt alvorens de software geïnstalleerd wordt.
    • Klik op de knop [ OK ]

• Onderstaand scherm verschijnt:
  • Nadat het uitpakken voltooid is volgt onderstaand scherm:Kies [ Create deployment ] om een vooringesteld installatiepakket te maken om op meerdere pc’s te installeren.
  • Kies [ Install Tools & Utilities ] om aanvullende software te installeren. (bijvoorbeeld de Network License manager (LMTools) en de CAD manager Tools)
  • Kies [ Install ] om AutoCAD 2021 te installeren
  • Kies [ Exit ] om de installatie te stoppen.

• Indien gekozen is voor [ Install ] verschijnt onderstaand scherm:Selecteer bij “Country or Region” Nederland voor de Nederlandstalige Licentieovereenkomst (EULA)
  • Lees de Licentieovereenkomst aandachtig door.
  • Kies de mogelijkheid “I Accept”.
  • Klik op de knop [ Next ]

• Geef op, op welke locatie de software geïnstalleerd moet worden:
    Standaard is de map:
    C:\Program Files\Autodesk\
  • Kies voor [ Browse… ] om de installatielocatie te wijzigen.
  • Klik op de knop [ Install ]

Onderstaand scherm kan opkomen:
  • Klik op de knop [ OK ]

• Volgend scherm verschijnt:
    Indien de installatie gereed is verschijnt volgende scherm:
  • Klik op de knop [ Finish ]om de installatie af te ronden.
    • Afhankelijk van de gemaakte keuze bij ‘File in Use’ kan het voorkomen dat onderstaand scherm opkomt.
    • Indien gewenst herstart de pc om de software voor de eerste keer op te starten.