Hoe vind ik het AutoCAD Log file?

How to

Laatst gewijzigd op 14 april 2020

Een (Cadac) supportmedewerker vraagt u om het AutoCAD log file te verstrekken, om sneller te achterhalen waar een fout vandaan komt.

U vind het AutoCAD log file op 2 verschillende manieren:

Optie 1:  Logfile opzoeken via de huidige tekening.

Door het invoeren van het commando  "Logfilename" gevolgd door een <Enter> in de commandobalk.  Krijgt u de complete bestandsnaam + de bestandslocatie van het logfile.

Optie 2: Default opslaglocatie.

Wanneer u de standaard (default) locatie wilt weten van de AutoCAD log file;

Open het Options scherm ( "OP" invoeren in de commandobalk gevolgd door een <Enter>)
Open het tabblad "Files"

Klik op de [+] knop voor de regel 'Log File Location'

Hier staat vervolgens de bestandslocatie waar de log-file wordt opgeslagen.