Naar hoofdinhoud

Hoe installeer ik de VBA enabler voor AutoCAD 2023?

How to

Laatst gewijzigd op 1 april 2022

INHOUDSOPGAVE



Installatie VBA Enabler 2023


Installatie op basis van gedownloade versie:


https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads/caas/downloads/content/downloadthe- microsoft-vba-module-for-autocad.html#


Terug naar Inhoudsopgave


Installatie volgorde:


Dubbelklik de: "Autodesk_AutoCAD_2023_VBA_Enabler.exe" om de installatie te starten:

Onderstaand scherm verschijnt:


Onderstaand scherm verschijnt:


Nadat het uitpakken voltooid is volgt onderstaand scherm:

Klik op de knop [ Install ]


Onderstaand scherm verschijnt en zal de voortgang van de installatie weergeven:


Indien de installatie gereed is verschijnt volgende scherm:

Klik op de knop [ Finish ] om de installatie af te ronden.

Terug naar Inhoudsopgave



Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld