Naar hoofdinhoud

Hoe download ik AutoCAD voor Mac?

Getting started

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

AutoCAD for Mac zit in het download portaal van Autodesk (manage.autodesk.com).


Via de onderstaande stappen, komt u snel op de juiste locatie uit:


  • Log in met uw Autodesk inlog
  • Klik 'All Products and Services'. (Helemaal links)
  • Selecteer het vergrootglas (Zoeken)
  • Geef de zoekwaarde AutoCAD
  • Klik op de 'pijl' voor AutoCAD
  • Klik 'View downloads' voor de gewenste versie(s)

  • hier vind u AutoCAD for MAC.
    Klik vervolgens op [ Browser download ] om te downloaden.



Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld