Waar vind ik mijn opgeloste/gesloten tickets?

Support

Probleem:

U constateert dat u, uw opgeloste/gesloten tickets niet meer ziet.

Oorzaak:

Wanneer u navigeert naar uw Tickets ziet u standaard uw Openstaande of in behandeling zijnde tickets.

Wanneer u echter uw tickets wilt inzien die al opgelost/ gesloten zijn, dan dient u eenvoudig de ticket view aan te passen. Dit doet u middels de onderstaande stap(pen):

(let op: Had u tickets in het oude systeem zie dan deze oplossing: --> Oude tickets, uit het oude supportsysteem niet zichtbaar )

Oplossing:

Stap:

1. Klik op het pijltje naast "openstaand of in behandeling" ( zie onderstaand ), en kies vervolgens voor "opgelost of afgesloten"