Hoe verstuur ik bijlages naar Cadac Support?

Support

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Soms is het nodig dat Cadac-support naar uw model of tekening moet kijken. In dergelijke gevallen zullen wij u vragen om ons dit te doen toekomen.

Kleine bestanden (tot 20 MB)

Via het portal is het mogelijk tot 20 Mb te versturen, via een antwoord op het ticket.

Grote bestanden

Mochten er grotere bijlages zijn,  dan willen we u verzoeken om ons een wetransfer link te verstrekken. Deze link mag u plakken in de beschrijving van het ticket.

Doe hiervoor het volgende:

• Voeg de bestanden toe
  • Klik op het pictogram van de 3 puntjes ( Stap 1)
  • Selecteer hier vervolgens de optie Link  ( Stap 2)

• Klik vervolgens op versturen
  • U ontvangt hierdoor een Wetransfer link  die u kunt kopieren en plakken in een antwoord naar cadac - support.