Naar hoofdinhoud

Heb ik een internetverbinding nodig om mijn software te gebruiken?

Software

Laatst gewijzigd op 11 mei 2021

Voor de meeste software hoeft u niet constant online te zijn. Voor de Autodesk subscription software moet U echter wel elke 30 dagen minimaal 1x verbinding maken met het internet, zodat de geldigheid van uw contract geverifieerd wordt. Daarnaast heeft U ook een internetverbinding nodig om uw software te kunnen Downloaden, installeren en activeren.


Daarnaast bieden we ook bepaalde producten aan die uitsluitend beschikbaar zijn als cloud service. Voor producten die in de cloud werken, is logischerwijs altijd een internetverbinding nodig.


Mocht u hierover nog vragen hebben neem dat contact met ons op via: https://www.cadac.com/service-contact/


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld