Naar hoofdinhoud

Revit

Dé BIM-software voor nauwkeurige en complete 3D-ontwerpen

Multidisciplinair samenwerken in één centraal 3D-model met Revit

Autodesk Revit is een ontwerp- en documentatieplatform waarmee u gedetailleerde modelgebaseerde 3D-ontwerpen maakt die geschikt zijn voor BIM. U en uw team van architecten, constructeurs, CAD-tekenaars, bouwtechnische tekenaars en installateurs werken optimaal samen in één centraal 3D-model.

Zet een punt achter tijdverlies en hoge faalkosten. Cadac kan u hierbij helpen door ervoor te zorgen dat u de Revit-software optimaal inzet in uw organisatie. Niet alleen met de integratie van Revit, maar ook met diverse trainingen, het inschakelen van gekwalificeerde experts of met andere diensten kunt u rekenen op de kennis van Cadac. Kortom, u creëert meer inzicht waardoor u efficiënter, sneller en goedkoper werkt!

Uw software- en kennispartner voor Revit

Als koploper in de digitalisering bieden wij u de juiste kennis en middelen aan om Revit optimaal toe te passen in uw bedrijf. Ontdek onze Revit-software, -experts, -diensten en -trainingen.

software-store

Revit-software

Koop voordelige Revit-software bij Cadac.

Bekijk software
diensten-trainingen-cadac-360x231

Revit-trainingen

Krijg de juiste skills onder de knie tijdens een van onze trainingen.

Bekijk trainingen
cadac experts

Revit-experts

Profiteer van de kennis en ervaring van een expert.

Bekijk experts
diensten cadac

Revit-diensten

Vul uw Revit-software aan met onze diensten.

Bekijk diensten
revit building

Revit als basis voor een succesvol BIM-verhaal

Diverse toonaangevende bedrijven rekenden al op Cadac Group als Revit-partner. Ze kochten Revit-software, ze vergrootten hun kennis dankzij trainingen, vonden een Revit-freelancer voor specifieke opdrachten of maakten gebruik van een van onze andere diensten.

Dit laatste is het geval bij VSH Fittings en Philips Lighting. Beide organisaties rekenen op Cadac voor de ontwikkeling van hun Revit-bibliotheek met gebruiksklare BIM-bouwstenen. Maak ook van uw BIM-proces een succesverhaal. Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants en wij bekijken samen wat u nodig heeft voor een succesvol Revit-gebruik.

Neem contact op

Sneller, efficiënter en goedkoper ontwerpen met Revit

Revit-software is specifiek ontwikkeld voor Building Information Modeling. Door Revit juist in te zetten in uw organisatie kunt u uw gebouwen, constructies en installaties in 3D-tekenen als nooit tevoren. Hierdoor ontwerpt u sneller, eenvoudiger, gedetailleerder en tegen lagere kosten. Iedereen binnen uw team kan wijzigingen doorvoeren en bijhouden in één centraal 3D-model. Zo behaalt u voordeel in alle fases van het bouwproces, van ontwerp tot en met het beheer en onderhoud.

Welke stap(pen) moet u nog zetten om uw bouwproces te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met onze software, trainingen, experts en/of diensten.

Ontdek onze Revit-experts

Deze bedrijven zijn u al voor gegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

philip-lighting-1280

Philips Lighting

Cadac Group is voor ons een belangrijke kennispartner. Hun kennis over BIM en Revit is namelijk een zeer waardevolle aanvulling op onze business.

vsh-fittings-7-1280

VSH Fittings

"Dankzij de Content LAB kunnen we onze productinformatie beter beheersen, onderhouden en up-to-date houden. Bijgevolg gebruiken Revit-modelleurs eerder onze producten dan die van de concurrent. Hét alternatief voor dure content websites en productbibliotheken.”

bam-techniek-groninger-forum-hero-1280

BAM Bouw en Techniek

Aan de 3D objecten in het model worden hoge eisen gesteld. De ambitie is om het model op LOD 500 niveau op te leveren. Dit betekent dat bij oplevering ook alle benodigde gegevens in het BIM model aanwezig zijn voor het beheer & onderhoud in de gebruiksfase van het project.

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

webinar cadac

Webinar | Collaboration for Revit

Tijdens dit webinar geven we een introductie van Collaboration for Revit. We laten u zien hoe u om moet gaan met de uitdagingen rondom BIM en samenwerken.

Bekijk webinar
webinar cadac

Webinar | Bouwkundige aannemers: orde in de chaos

In dit webinar leert u meer over een sectorspecifieke aanpak voor document- en modelbeheer voor uitvoerende partijen.

Bekijk webinar
cadac whitepaper het gebouw als product

Whitepaper | Het gebouw als product

In dit whitepaper leest u waarom de bouwsector op het gebied van productiviteit, innovatie en winstgevendheid nog steeds mijlenver achterblijft.

Download whitepaper

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld