Naar hoofdinhoud

29 oktober 2020

Hoe onderscheidt Cadac zich ten opzichte van andere Autodesk partners?

Als een van de grootste Autodesk Platinum partners in Europa hebben we de laatste jaren een ingrijpende omslag gemaakt van softwareleverancier naar dienstverlener.

commercial cadac

Wat houdt dat precies in? De afgelopen jaren heeft Cadac zich gefocust op de ontwikkeling van het digitale platform. Dankzij deze inspanning heeft Cadac.com zich ontplooid tot full-service website waarmee we onze klanten volledig kunnen ondersteunen met onze software, trainingen, diensten en experts, zonder onze beste prijsgarantie te verliezen! Too good to be true? Nee. Bij Cadac geloven we dat prijs, kwaliteit en gemak hand in hand gaan.

Ook na het uitbrengen van de nieuwe website is er hard gewerkt aan de optimalisering van onze dienstverlening. Niet alleen kunnen onze klanten genieten van de volledige integratie van onze webshop en kennisplatform, ook vinden zij in Mijn Cadac een overzicht van alle licenties, support, contractverlenging, expert-boeking en stellen zij direct een vraag aan een van onze servicemedewerkers. Het Mijn Cadac-account ontzorgt in veel onnodige administratieve zaken.

Daarnaast kunnen al onze klanten sinds kort gebruik maken van de Cadac Wallet. Met de Cadac Wallet sparen al onze klanten extra tegoed bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Dit tegoed kunnen zij inzetten voor korting op Cadac.com. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via onze website.

Waar andere Autodesk partners zich vaak vasthouden aan de traditionele rol van softwareleverancier, gelooft Cadac dat bedrijven die nu digitaliseren en automatiseren straks klaar zijn voor de toekomst. Juist in een onzekere tijd waar de coronacrisis ons leven beheerst, zet de digitalisering door. Als Autodesk Platinum Partner willen we dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. De volgende stap? Enabling Europe: de internationalisering van Cadac. Daarover leest u hier meer.

Cadac.com | Enabling digital starts here. 

Kies een locatie

Europa

Wereld