Naar hoofdinhoud

NedGraphics. Enabling digital.

Alles voor uw digitale gebiedsinformatie

logo-nedgraphics-170

NedGraphics (Cadac Group company)

Bij NedGraphics combineren we al ruim 40 jaar geo-informatietechnologie met document- en databeheer voor overheden en bedrijven. We beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. In alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Specialisten in geo-informatietechnologie

De manier waarop u uw werk doet verandert radicaal. Steeds meer van uw activiteiten verloopt digitaal. Of u nu een inwoner, overheid of een bedrijf bent. We hebben steeds vaker de voorkeur om digitaal te werken en om ons digitaal te laten informeren. Het internetverkeer groeit daarom al jaren explosief en die ontwikkeling zet alleen maar verder door.

Wij helpen u met de digitalisering van complexe werkprocessen. Om u optimaal te ondersteunen bieden we flexibele standaardoplossingen gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring. Zo waarborgen we een efficiëntieslag in uw werkproces en maken we tevens eenvoudige updates mogelijk. 

Wij richten ons op wat u nodig heeft

NGV

Uw mening telt

De algemene doelstelling van de NGV is het maximaliseren van de tevredenheid over NedGraphics producten en diensten voor de leden. Ook het optimaliseren van het gebruik van de producten wordt hieronder verstaan. Het is nadrukkelijk de doelstelling van de NGV dat zoveel mogelijk gebruikers van NedGraphics producten lid zijn van de vereniging. Zo kan ervaring en kennis maximaal gedeeld worden en is de NGV een serieuze belangenvereniging voor haar leden richting NedGraphics. Lid worden kan eenvoudig via de website van de NGV.

Bezoek website NGV
consultant-2-1280

Cadac Group zoekt meer professionals

De maakindustrie, de bouw en de overheid zijn op zoek naar digital enablers. Sluit je aan bij Cadac en werk mee aan de digitale transformatie.

Bekijk vacatures
experts-8-1280

Vind & boek gemakkelijk een expert

De digitale wereld heeft behoefte aan experts, aan echte kenners van het vak. Zoekt u een vakspecialist voor een vraagstuk of project? Bij Cadac vindt u de juiste match voor uw opdracht.

Vind de beste experts

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

digital-twin-1280

Blog | De digital twin: meer dan een mooi plaatje alleen

De digitale agenda heeft absolute prioriteit voor Cadac Group. Als koploper in de digitalisering faciliteren we niet alleen digitale trends en innovaties, maar kijken we er ook kritisch naar. In deze blog werpt Paul Smeets  een kritische blik op de toepassingen van de digital twin.

1280_connectingcities_Dark

Blog | Ben Spreen over BIM 360 Docs & het nieuwe Autodesk Docs

Over de nieuwe Autodesk Construction Cloud valt een heleboel te zeggen, maar in zijn blog beperkt accountmanager Ben Spreen zich tot Autodesk Docs. Op welke wijze verhoudt dit product zich ten opzichte van Autodesk BIM 360 Docs? Lees het in dit blogbericht.

vault-1280

Nieuw: Autodesk Vault Mobile App

Autodesk lanceert de Autodesk Vault mobile app. Gebruikers van Autodesk Vault Professional en Vault Office kunnen vanaf nu overal hun Vault-data doorzoeken, raadplegen en ermee werken op alle Apple- en Android-apparaten.

Kies een locatie

Europa

Wereld