Naar hoofdinhoud

Whitepaper | 10 stappen naar een succesvolle EDMS implementatie

Dit whitepaper beschrijft tien stappen naar een succesvolle implementatie van een Engineering Document Management Systeem (EDMS) en is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van EDMS-oplossingen bij projectgeoriënteerde engineering industrieën.

Direct downloaden
cadac whitepaper ten steps successful edms implementation

Waar gaat dit whitepaper over?

In de hedendaagse bedrijfsprocessen speelt informatie een belangrijke rol. Informatie wordt gebruikt om bedrijfsprocessen aan te sturen en mensen de informatie en instructies te geven die nodig zijn voor hun werk.

De meeste informatie is opgeslagen in documenten en het is belangrijk dat documenten goed worden beheerd en op het juiste moment beschikbaar zijn voor de juiste mensen. Een document management systeem is cruciaal om bedrijfsprocessen aan te sturen en om er zeker van te zijn dat mensen toegang hebben tot de juiste informatie, waar en wanneer nodig.

Omdat document management systemen nauw verwant zijn met bedrijfsprocessen dient u bij de implementatie niet over één nacht ijs te gaan. Een organisatie dient zich goed voor te bereiden en moet zich goed gewaar zijn van eisen, wensen, doelstelling en doelen om met succes een document management systeem te implementeren.

Download Whitepaper

10 stappen naar een succesvolle EDMS implementatie

Kies een locatie

Europa

Wereld