Naar hoofdinhoud

Workstation huren

Voordelig opschakelen naar uw gewenste capaciteit

huursystemen-2019

Snel opschalen naar de gewenste capaciteit met een Cadac workstation

Huur een workstation via Cadac Group om tijdelijk een extra PC en, indien gewenst, softwarelicenties tot uw beschikking te hebben. Dit is de ideale oplossing als u voor een project tijdelijk uw capaciteit wilt opschalen met een extra systeem. Met een workstation kunt u direct aan de slag, zonder grote investeringen te hoeven maken.

Bij het huren van een workstation ontvangt u een PC met twee monitoren, toetsenbord en muis. Indien gewenst kunt u één of meerdere softwarelicenties bestellen bij uw workstation, zoals AutoCAD, Inventor Professional, Revit en diverse andere Autodesk-software.
 

Direct bestellen

Alle voordelen van het huren van een workstation

Icon_red_check

Snelle levering

Na uw aanvraag ontvangt u het workstation binnen enkele dagen.

Icon_red_check

A-merk hardware

Maak gebruik van betrouwbare hardware van vooraanstaande merken.

Icon_red_check

Flexibele softwarelicenties

Wilt u ook gebruik maken van een Autodesk-licentie op uw workstation? Dat kan!

Cadacstore-binnenlopen

Hoe werkt het huren van een workstation?

Via Cadac Group heeft u de mogelijkheid om eenvoudig online een workstation te huren. Bij uw aanvraag geeft u aan dat u een systeem wilt ontvangen met optioneel een softwarelicentie naar keuze. Indien u al een licentie heeft, kunt u er ook voor kiezen om alleen een workstation te huren. Wij configureren de hardware zodat deze volledig aansluit op de benodigde systeemeisen voor het gebruik van Autodesk-software.

Bij de bestelling van een workstation heeft u de mogelijkheid om installatiehulp te kiezen bij uw workstation. Voor een eenmalig bedrag van € 90 kunt u deskundige ondersteuning van Cadac krijgen bij het installeren van de software. Daarnaast kunt u Cadac Advanced Support afsluiten, waarmee u toegang heeft tot het supportsysteem voor technische en inhoudelijke vragen over uw software.

 

Direct bestellen

Meer informatie

  • Verzenden en retourneren. De verzendkosten en de kosten voor het retourneren bedragen in totaal € 100. Deze kosten worden verrekend in de eerste maand waarin u het workstation huurt.
  • Minimale huurtermijn van 1 maand. De minimale huurtermijn bedraagt één maand. Daarna volgt telkens een automatische verlenging van één maand. Voorafgaand aan de nieuwe maand ontvangt u een factuur.
  • Maandelijks opzegbaar tot 5 dagen voor vervaldatum. Indien u uw workstation wilt opzeggen, dient u dit te doen ten minste 5 dagen voor de vervaldatum. Hiervoor gaat u naar Mijn Cadac en vervolgens naar Mijn contracten en producten.

Meer weten of andere wensen?

Neem dan contact met ons op!

Kies een locatie

Europa

Wereld