Naar hoofdinhoud

Revit-diensten

Optimaal en efficiënt 3D-ontwerpen met de ondersteuning van Cadac

Optimaliseer uw BIM-proces

Met Autodesk Revit heeft u een uitgebreide BIM-oplossing in handen die u in staat stelt sneller, efficiënter en goedkoper te ontwerpen en u beter inzicht geeft in uw gehele BIM-project. Natuurlijk op voorwaarde dat u Autodesk Revit juist inzet in uw organisatie. Vul daarom uw Revit-software aan met de diensten van Cadac en optimaliseer uw BIM-proces.

diensten

Haal meer uit Autodesk Revit met de diensten van Cadac

Autodesk Revit is krachtige BIM-software en helpt u met het behalen van betere resultaten, maar optimale resultaten zijn pas gegarandeerd wanneer u naast de software ook over de juiste kennis beschikt. Reken hiervoor op de Revit-service van Cadac! Wij ondersteunen u met diverse diensten zoals hoogwaardige consultancy, Revit-installatiehulp en het verhuren van een workstation. Maak gebruik van geavanceerde tips, professioneel advies en duidelijke antwoorden, ongeacht uw Revit-niveau en de complexiteit van uw bouwproject.

Meer weten? Neem contact op 

Werk beter met Autodesk Revit

Wilt u van start gaan met Revit of werkt u al met Revit, maar wilt u uw processen verder optimaliseren? Geen probleem, ongeacht in welke fase u van Revit zit, wij kunnen u helpen. Met onze installatiehulp heeft u Revit in no-time geïnstalleerd in uw organisatie. Bent u op zoek naar een ander type dienstverlening zoals een Revit-supportdienst? Reken dan op Cadac Advanced Support.

Ontdek ook onze Revit consultancy, een van de krachtigste diensten van Cadac. Onze consultants zijn echte Revit-kenners en voeren vele omvangrijke Revit-implementaties uit. Daar kunt u van profiteren! Reken op een feilloze implementatie en aanwezigheid van de consultant, kennisoverdracht naar uw personeel en medewerking aan de opbouw van een echt Revit-project.

Ontdek alle diensten

Wilt u meer weten?

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de Revit-oplossingen van Cadac.

diensten bim

Volledig mee met de digitalisering dankzij Cadac

Al jaar en dag helpt Cadac organisaties in de bouw de digitalisering te omarmen. Dit doen we door meer dan alleen software te leveren, maar ook kennis en ervaring. Zelf innoveren we mee, volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet en zorgen we ervoor dat we onze klanten alles kunnen bieden om het maximum uit de digitalisering te halen. Onze Revit-diensten zijn dé toegevoegde waarde waardoor u de digitalisering volledig kunt omarmen.

Onze services zijn gericht op alle Revit-gebruikers: CAD-tekenaars, bouwkundige tekenaars, architecten, constructeurs, installateurs en installatietechnische engineers. Zo kan iedereen binnen uw organisatie deelnemen aan BIM en dat verbetert niet alleen uw resultaten, maar ook uw kansen bij nieuwe opdrachten.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Revit-diensten bij Cadac Group?

  • Verbeter productiviteit

    Wij helpen u optimaal samen te werken in één centraal BIM-model.

  • Maak sneller gegronde beslissingen

    Door Revit optimaal toe te passen, analyseert u uw ontwerp al vroegtijdig en kunt u weloverwogen beslissingen maken.

  • Verbeter samenwerking

    Wij helpen u Revit naadloos aan te sluiten op andere Autodesk software, zo werkt u beter samen.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac autodesk software

Revit-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software
cadac experts

Revit-experts

Boek de beste Revit-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

Revit-trainingen

Verrijk uw kennis met een Revit-training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld