Naar hoofdinhoud

CPQ–Configure, Price, Quote

Krijg volledige grip over uw bedrijfsproces

Sneller configureren, orders behandelen en offertes opstellen met CPQ

Configure, price, quote, afgekort CPQ, helpt u om uw offerte-productietijd aanzienlijk te versnellen en daarmee een forse besparing te realiseren. Het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen in de maakindustrie speelt hierbij een belangrijke rol. Dankzij CPQ-toepassingen verbetert u de manier waarop u configuraties, offertes en orders maakt. Uniek bij Cadac, is dat wij u kunnen helpen met design automation integraal onderdeel te laten uitmaken van uw CPQ-oplossing. U automatiseert repeterende werkzaamheden van uw engineers. Bovendien behoren het maken van tijdrovende tekeningen en de productie BOM opstellen tot het verleden.

Cadac kan u helpen met CPQ toe te passen in uw organisatie. Wij werken dagelijks met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van uw vakgenoten. Ontdek meer over de configure, price, quote (CPQ) mogelijkheden van Cadac. Wij bieden diverse soorten software, trainingen, de mogelijkheid om een expert tijdelijk in te schakelen en diensten op maat.

De juiste kennis en middelen voor uw CPQ-proces

Bij Cadac hebben we alles in huis om uw CPQ-proces te optimaliseren. Vul uw CPQ-software aan met onze diensten, trainingen en experts.

software-store

CPQ-software

Bekijk ons breed gamma aan voordelige CPQ-software

Bekijk software
diensten-trainingen-cadac-360x231

CPQ-trainingen

Schrijf u in voor een bedrijfs- of maatwerktraining.

Bekijk trainingen
cadac experts

CPQ-experts

Integreer kennis in uw organisatie met een CPQ-expert.

Bekijk experts
diensten cadac

CPQ-diensten

Ontdek onze aanvullende CPQ-diensten.

Bekijk diensten
mark-climate-technology-new-1-1280

Van 40 uur naar 2 uur in productie

Mark Climate Technology deed al beroep op onze software en diensten. Ze kozen voor een product configurator ontwikkeld door Cadac en kregen vervolgens ook de nodige begeleiding. Een goede beslissing!

“Zo'n 80% van de engineering halen we nu razendsnel uit de configurator, we hoeven alleen nog maar tijd te stoppen in de zogenaamde specials. De vrijgekomen tijd gebruiken we voor R&D, innovatie, ontwikkeling van specials en het configureerbaar maken van andere producten”, zegt Patrick van Duinen, engineer bij Mark Climate Technology.

Lees verder

Optimaliseer uw bedrijfsproces en reken op betere resultaten

Door CPQ in uw bedrijf optimaal toe te passen brengt u de benodigde tijd om een foutloze offerte te maken terug van weken naar minuten. Pak uw knel- en verbeterpunten binnen uw bedrijfsproces aan. Krijg meer controle over de marges op uw offerte en ontdek waar u tijd kunt winnen.

Cadac staat voor u klaar. Ongeacht of u CPQ al toepast in uw bedrijfsprocessen of niet. Cadac helpt u uw processen maximaal te verbeteren. Dit aan de hand van software, trainingen, het inschakelen van een expert of andere diensten op maat. Neem snel contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Contacteer ons

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

mark-climate-technology-new-3-2-1280

Mark Climate Technology

Ik hoef nu alleen nog maar het gewenste type, de afmetingen en opties op te geven en de rest wordt automatisch uitgerekend en getekend in Inventor, inclusief productietekeningen en stuklijsten voor onze ERP.

djs-hekwerken-1280

DJS Hekwerken

Met NXTdim Configurator kan iedere producent van typische Engineer To Order (ETO)-producten een productmodel in Inventor opbouwen aan de hand van handige invul formulieren, zelfs op je website.

nooteboom-1280

Nooteboom Trailers

Onze standaard trailers zijn nu volledig CTO. Binnen 1 uur is de gehele werkvoorbereiding gedaan, tekeningen afgedrukt, handleiding gemaakt en een keuring aangevraagd!

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

whitepaper cto

Whitepaper | Van ETO naar CTO

In dit whitepaper leert u sneller en flexibeler inspelen op vragen van de markt door middel van configure-to-order.

Download whitepaper

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld