Naar hoofdinhoud
cadac-themodus-icon

Cadac

TheModus Suite Standard 2020

Vanaf €150,- p/m

Bent u installateur, adviseur of gebouwbeheerder en wilt u BIMmen met uw 2D- of 3D-AutoCAD omgeving? TheModus Suite Standard is dan dé software voor u.

De door Cadac ontwikkelde software combineert Nordined en Techline. Deze programma’s stellen u in staat E- en W-installaties direct in AutoCAD te creëren en beheren.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om TheModus Suite Standard 2020 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€0,- per gebruiker, p/m
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving TheModus Suite Standard 2020

Koop TheModus Suite Standard en ontvang gratis support

Dankzij TheModus Suite krijgt u grip over uw BIM-proces. Ontdek de voordelen van deze geavanceerde software en profiteer van gratis Cadac Advanced Support. U krijgt toegang tot onze helpdesk. U staat in rechtstreeks contact met onze consultants die steeds voor u klaar staan uw vragen te beantwoorden en te adviseren. Zo behaalt u de beste resultaten.

themodus-4-1280.jpg

The Modus Suite Standard: Aan de slag met BIM

TheModus Suite Standard is ideaal voor installateurs, adviseurs en gebouwbeheerders, die vanuit hun vertrouwde 2D- of 3D-AutoCAD-omgeving aansluiting willen vinden met BIM. Met de bewezen oplossingen Nordined en Techline in de standaard suite, creëert u en beheert u moeiteloos ontwerpen van E- en W-installaties, direct in AutoCAD.

Techline biedt extra 3D-ontwerpfunctionaliteiten speciaal voor installateurs en installatietechnisch adviseurs. Techline is uitermate geschikt voor het uitwerken van technische ruimten en schachten, waar het coördineren van installaties uiterst belangrijk is. Daarnaast genereert u vanuit een 3D-model elk gewenst realistisch aanzicht of doorsnede in een handomdraai.

Nordined is een bewezen 2D-ontwerpoplossing. Met deze geavanceerde software tekent en beheert u gebouwgebonden installaties moeiteloos.

Deskundig advies van ervaren consultants

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van TheModus voor uw bedrijf? Vraag het aan een van onze consultants. Zij kennen de software door en door en hebben bovendien veel ervaring met implementaties van BIM-software.

Neem contact op 

 

Meer info & systeemeisen TheModus Suite Standard 2020

 Vergelijk de suites

 

Standard

Premium

Ultimate

App

Create
Nordined for AutoCAD [2D] x x x  
Techline for AutoCAD [3D] x x x  
Enhanced Productivity Tools    x x  
Content Library   x x  
Customer Library   x x  
Content Configurator   x x  
Openings    x x x
Connect
Model Extender       x
Dialux Connect    x x x
VABI Connect    x x  
Document & Report
Annotation   x x  
Attribute    x x  
Electrical Schemes    x x x
Documentation LT    x    
Documentation     x x
Analyse 
Center of Gravity      x x

Systeemeisen AutoCAD 

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10 (desktop OS)

Microsoft Windows 8.1 met update KB2919355
Microsoft Windows 7 SP1
Processor
Basic: 2.5–2.9 GHz processor
Aanbevolen: 3+ GHz processor
 Geheugen
Basis: 8 GB
Aanbevolen: 16 GB
Beeldschermresolutie
Standaard beeldschermen: 1920x1080 (met ware kleuren)
Hoge Resolutie & 4K beeldschermen: resoluties tot 3840x2160 px worden ondersteund bij Windows 10, 64 bit systemen (met een capabele videokaart)
Videokaart
Basic: 1 GB GPU met 29 GB/s Bandwidth en DirectX 11 compliant
Aanbevolen: 4 GB GPU met 106 GB/s Bandwidth en DirectX 11 compliant
Ruimte op de harde schijf
 6 GB 
Aanwijzer
 MS-Muis compliant
Browser
Google Chrome (voor AutoCAD Web)
Network
Deployment via Deployment Wizard
De licentieserver en alle werkstations waarop toepassingen worden uitgevoerd die afhankelijk zijn van netwerklicenties, moeten het TCP / IP-protocol uitvoeren.
Zowel Microsoft®- als Novell TCP / IP-protocolstacks zijn acceptabel. Primaire aanmelding op werkstations kan NetWare of Windows zijn.
Naast de besturingssystemen die worden ondersteund voor de toepassing, werkt de licentieserver ook in Windows Server® 2016, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 en Windows Server 2008 R2 edities.
Citrix® XenApp™ 7.6, Citrix® XenDesktop™ 7.6
.NET Framework
.NET Framework Versie 4.7

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €1.800,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld