Naar hoofdinhoud
cadac group logo

BIM Consultancy

Het klassieke proces van bouwen kan ernstige bezwaren met zich meebrengen, waaronder inconsistentie van informatie, herhaling van werk en inflexibiliteit bij het doorvoeren van de vele wijzigingen.

Daarom gelooft Cadac in een volledige integratie van BIM in de ketensamenwerking zodat elke ketenpartner kan profiteren van de voordelen van BIM. Door een goede onderlinge afstemming voorkomen we clashes, verminderen we de faalkosten en zorgen we voor een kortere bouwtijd. Kortom, dankzij BIM wordt zowel de ontwerp-, de uitvoerings-, als de exploitatiefase vereenvoudigd. Dankzij professionele ondersteuning van onze BIM-consultants kunt u uw huidige BIM-proces optimaliseren en direct in de praktijk brengen.

  • Kortere bouwtijd
  • Verminder faalkosten
  • Voorkom clashes

Cadac begrijpt dat bouwpartners ondersteuning nodig hebben bij het optimaal implementeren van het BIM-concept. Zo bieden wij direct inzetbare BIM-consultants die ondersteuning en begeleiding bieden tijdens BIM-projecten.

Daarnaast ontdekken bedrijven steeds meer de voordelen van BIM en slagen zij erin om met de juiste inzet van tools faalkosten aanzienlijk te verminderen. Ook installatietechnisch bedrijf Van der Weerd sluit zich hierbij aan. Zij hebben geïnvesteerd in nieuwe software en aansluiting gemaakt met BIM.

Autodesk BIM 360 is dé BIM-totaaloplossing voor constructiemanagement. Binnen uw bouwproject komen diverse partijen aan bod zoals architecten, bouwkundige engineers, aannemers, onderaannemers en eigenaars. Bij voorkeur loopt de communicatie tussen de partijen zo vlot mogelijk tijdens alle fases van uw bouwproces. Indien u de samenwerking van de verschillende partijen onvoldoende stroomlijnt, vergroot de kans op faalkosten en tijdverlies.

BIM 360 bestaat uit diverse programma’s in de cloud: Docs, Build, Plan, Coordinate en Design. Respectievelijk verbeteren ze het documentbeheer, de workflow op de bouwsite, de kwaliteit van de planning, de modelcoördinatie en clashdetectie en tot slot de circulatie van Revit-ontwerpen.

Indien u ze juist inzet in uw organisatie, dragen deze modules stuk voor stuk bij tot uw timemanagement en uw budgetbeheer. BIM-consultants van Cadac kunnen u helpen om deze software optimaal te implementeren in uw organisatie. 

BIM Consultancy

Dankzij de professionele ondersteuning van Cadac kunt u uw huidige BIM-proces optimaliseren en direct in de praktijk brengen.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over BIM Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld