Naar hoofdinhoud
autodesk-collection-PDM-small-social-400

Autodesk

Product Design & Manufacturing (PD&M) Collection 2023

Vanaf €246,25 p/m

De Product Design & Manufacturing Collection 2023 is een verzameling met de belangrijkste Autodesk tools voor het ontwerpen en engineeren van product- en fabricageontwerpen. De beste CAD-, CAM- en CAE-software, voordelig gebundeld. Met de Product Design & Manufacturing Collection 2023 (PD&M Collection) krijgt u toegang tot AutoCAD, Inventor Professional, Nastran In-CAD, Vault Basic en een groot aantal andere softwarepakketten.

Naast de beste software geeft de Autodesk Product Design & Manufacturing Collection u toegang tot krachtige online Autodesk Cloud Services voor opslag, rendering, samenwerken en modelleren in de cloud. Deze Cloud Services zijn overal toegankelijk via tablet of smartphone of desktop. Het is doorgaans voordeliger dit totaalpakket te kopen dan meerdere losse Autodesk-programma’s aan te schaffen.

Deze collectie bevat onder andere:

 • autodesk-fusion-360-small-social-400
  Fusion 360
 • autodesk-autocad-small_social-400
  AutoCAD 2023
 • autodesk-inventor-professional-small_social-400
  Inventor Professional 2023

Populaire producten in deze collectie.

 • Fusion 360
 • AutoCAD 2023
 • Inventor Professional 2023
 • 3ds Max 2023
 • Inventor Tolerance Analysis
 • Inventor Nesting
 • Inventor CAM
 • Factory Design Utilities
 • Vault
 • Inventor Nastran
 • Navisworks Manage
 • 3ds Max
 • ReCap Pro
 • HSMWorks
 • Autodesk Rendering
 • Autodesk Drive
Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Product Design & Manufacturing (PD&M) Collection 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Product Design & Manufacturing (PD&M) Collection 2023

De beste Product Design & Manufacturing software tegen de laagste prijs

Als Autodesk Platinum Partner beschikt Cadac Group over de goedkoopste PD&M Collection 2023. Mocht u elders een goedkopere aanbieding vinden, neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden u altijd een betere prijs. Daarnaast geniet u ook nog van de beste service!

Wilt u de all-in-one Product Design & Manufacturing Collection 2023 kopen zonder hoge licentiekosten te betalen? Dan bent u bij Cadac Group aan het juiste adres. Log in op onze website en ontdek uw persoonlijke korting.

PD&M Collection 2023: de beste tools voor machinebouw, apparatenbouw en fabrieksontwerp!

engineering-data-onder-controle-1280.jpg

Dankzij de 20+ Autodesk-programma’s, beschikt de Autodesk Product Design & Manufacturing Collection 2023 over alle tools die de verschillende vakprofessionals binnen uw team nodig hebben. Bespaar tijd en kosten met toonaangevende software voor 2D-ontwerp, 3D-ontwerp, simulatie, visualisatie en gegevensbeheer. 

AutoCAD is innovatieve ontwerp- en engineeringsoftware waarmee u 2D- en 3D-modellen kunt ontwerpen. Naast ontwerpen biedt dit programma ook functionaliteiten om uw project te documenteren. 

Inventor Professional is de software bij uitstek voor 3D-werktuigbouwkundig modelleren. Bovendien kunt u complete mechanische systemen bouwen en analyseren. Inventor is daarnaast ook geschikt voor de ontwikkeling van DWGTM-tekeningen voor fabricage en assemblage. 

Navisworks Manage is geavanceerde projectevaluatie software waarmee u uw projectresultaten boost. Coördineer, analyseer, visualiseer en simuleer uw project dankzij dit innovatieve programma.

Creëer fabriek lay-outs tot 50% sneller met de Factory Design Utilities. Dit programma geeft u de mogelijkheid om 3D lay-outs en ‘what-if’ scenario’s te creëren. Deze software beschikt over een uitgebreide bibliotheek van parametrische fabrieksinhoud zoals transportbanden.

Ontdek de voordelen van digital prototyping met de PD&M Collection 2023 van Autodesk. Test uw ideeën digitaal voordat ze gebouwd worden. Op deze manier spoort u problemen vroegtijdig op. 

Naast de beste software geeft de Autodesk Product Design & Manufacturing Collection 2023 u toegang tot krachtige online Autodesk Cloud Services voor opslag, rendering, samenwerking en modellering in de cloud. Deze Cloud Services zijn overal toegankelijk via tablet, smartphone of desktop.

PD&M Collection 2023, vind de licentie die bij u past!

Verhoog de mogelijkheden van uw project met de Product Design & Manufacturing Collection 2023. Betaal niet te veel voor uw licentie en koop uw softwarepakket bij Cadac Group.

Daarnaast kunt u ook de support kiezen die u wenst. Wilt u graag dat een van onze experts u helpt met de installatie van uw nieuwe software? Dan helpen wij u daar graag mee! Bovendien kunt u ook kiezen voor de Cadac Support. Hierbij staat ons team van experts voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Neem contact op

Totaal €8.889,63 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld