Naar hoofdinhoud
autodesk-fusion-360-icon

Autodesk

Fusion 360 - Team Participant 25 User Pack

Vanaf €122,18 p/m

Autodesk Fusion 360 Team Participant versterkt de samenwerking tussen u en uw teamleden. Dit gebruiksvriendelijk cloud-platform zorgt ervoor dat medewerkers die geen Fusion 360 gebruiken wel efficiënt kunnen participeren in het project.

Fusion 360 Team Participant is een centraal communicatiemiddel beschikbaar in elke browser en geschikt voor tablet en/of smartphone. Zo heeft u en uw team, waar u ook bent, de mogelijkheid uw projecten in te zien met Fusion Team.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om Fusion 360 - Team Participant 25 User Pack toe te voegen aan uw contract

Productbeschrijving Fusion 360 - Team Participant 25 User Pack

Fusion 360 - Team Participant 25 User Pack: laagste prijs bij Cadac Group!

Fusion 360 Team Participant 25 User Pack tegen de laagste prijs kopen? Dan bent u bij Cadac Group aan het juiste adres. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de laagste prijs en de beste service!

Door in te loggen op de Cadac Group, ontvangt u een persoonlijke korting. Indien u elders een lagere prijs vindt, aarzel dan niet ons te contacteren zodat wij onze prijs kunnen aanpassen.

Fusion 360 Team: werk beter samen met uw volledige team

Fusion 360 toegankelijke 3D CAD CAM in de cloud.jpg

Niet iedereen van uw medewerkers of stakeholders zal toegang nodig hebben tot de tools van Fusion 360. Toch zouden ze toegang moeten hebben tot de ontwerpen en gegevens die u opslaat in uw Fusion 360 project. Een Fusion 360 licentie zou in vergelijking prijzig zijn met de functies die ze benutten.

Daarom ontwikkelde Autodesk het programma Fusion 360 Team Participant. Een softwarepakket dat belanghebbende van uw project toegang geeft tot de datamanagementtools en de samenwerkingstools van Fusion 360.

Diverse datamanagementtools zorgen voor een beter gecontroleerd productontwikkelingssysteem. Denk hierbij aan cloudopslag, het toewijzen van rollen en versiecontrole.

De samenwerkingstools zorgen ervoor dat uw team eenvoudig met elkaar verbonden wordt. Ze kunnen in real-time met elkaar communiceren en opmerkingen overzichtelijk toevoegen. Bovendien kan Fusion 360 Team Participant overal zowel on- als offline gebruikt worden.

Welke Fusion 360 Team licentie kiest u? Een Fusion 360 – Team participant licentie die bij u past.

Bij Cadac Group heeft u de keuze tussen diverse Fusion 360 – Team Participant pakketten. Wij bieden diverse Autodesk Fusion 360 Team Participant pakketten aan. Wilt u een licentie voor één, 25 of 100 gebruiker(s)?

Bepaal zelf de looptijd van uw abonnement en het type support dat u wenst bij uw licentie. U ontvangt standaard Autodesk Support. Daarbovenop kunt u Cadac Support toevoegen aan uw abonnement. Met Cadac Support kunt u rekenen op advies en ondersteuning van onze consultants. 

Meer weten? Neem contact op

Systeemeisen Fusion 360 - Team Participant 25 User Pack

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10 (Professional) 

Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 8.1
Microsoft Windows 7 (SP1)
Apple® macOS™ Mojave v10.14;Apple® macOS™ High Sierra v10.13; Apple® macOS™ Sierra v10.12 Note:Support for Mac® OS® X v10.11.x (El Capitan) will stop on January 2019
Internet
DSL-internetconnectie of sneller
 CPU Type
64-bit processor
 Geheugen
3GB RAM (4 GB of meer wordt aanbevolen)
Ruimte op de harde schijf
~2.5 GB
Videokaart
512MB GDDR RAM or more, except Intel GMA X3100 cards
 Aanwijzer
Microsoft-compliant mouse, 
Apple Mouse
Magic Mouse
MacBook Pro trackpad

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Media Fusion 360 - Team Participant 25 User Pack

Totaal €4.418,19 Incl. Standaardkorting - Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld