Naar hoofdinhoud
autodesk-collaborate-pro-icon

Autodesk

BIM Collaborate Pro 2021 - 25 User Pack (BIM 360 Design)

Vanaf €1.595,69 p/m

Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 is de opvolger van Autodesk BIM 360 Design.

Verbeter de samenwerking en de coördinatie tijdens de ontwerpfase van uw bouwproject met Autodesk Collaborate Pro. Autodesk Collaborate Pro 2021, voorheen bekend als BIM 360 Design, stelt uw designteam in staat efficiënt in de cloud samen te werken om zo samen tot een bouwbaar model te komen. Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 beschikt over dezelfde tools als Autodesk BIM Collaborate 2021 , maar voegt hier nog Revit Cloud Worksharing, Collaboration for Civil 3D en Collaboration for Plant 3D aan toe.

Autodesk Collaborate Pro 2021 biedt geavanceerde tools voor modelcoördinatie, ontwerpsamenwerking, clashdetectie, issue manangement, documentmanagement en meer!

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om BIM Collaborate Pro 2021 - 25 User Pack (BIM 360 Design) toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving BIM Collaborate Pro 2021 - 25 User Pack (BIM 360 Design)

Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 - 25 Users: voordeligste prijs

Wilt u Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 - 25 Users kopen? Bij Cadac Group profiteert u van de laagste prijs. Daarnaast bieden we als Autodesk Platinum Partner de beste service.

Ontdek uw prijs met voordeel door in te loggen. Vond u elders toch een beter aanbod? Stuur ons uw offerte en wij passen onze prijs aan! 

Ontwerp een bouwbaar model met het gehele team

Haal het maximum uit Building Information Modeling met de BIM-software Autodesk BIM Collaborate 2021. Autodesk BIM Collaborate Pro helpt u en uw team te verbinden en te coördineren tijdens de ontwerpfase zodat u over een bouwbaar model op papier beschikt. De geavanceerde software doet dit door de uitdagingen van BIM aan te pakken. Denk hierbij aan:

 • Een inconsistente uitwisseling van ontwerpgegevens;
 • Slechts één krachtige gebruiker voor clashdetectie en probleembeheer;
 • Informatiesilo's veroorzaakt door een niet-verbonden workflow;
 • Belangrijke informatie en beslissingen worden besproken in vergaderingen of in mails, maar worden niet centraal beheerd.

Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 brengt projectteams samen, van architect tot engineer tot bouwteam, op één centraal platform. Dit vertaalt zich in een betere communicatie, aanzienlijke vooruitgang in snelheid en een vermindering in dubbel werk, informatieaanvragen en change orders. Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 helpt u met:

 • het efficiënt uitwisselen van ontwerpgegevens.
 • het bevorderen van de samenwerking.
 • het visualiseren van ontwerpwijzigingen.
 • het vroegtijdig opsporen van fouten. 
 • het beheren en oplossen van problemen.
 • een correct versiebeheer.
 • een betere samenwerking met Revit- en Navisworks-gebruikers.
 • een betere samenwerking in modellen.

Met het oog op de doelen van hierboven, ontwikkelde en verzamelde Autodesk diverse tools voor een betere samenwerking tijdends de ontwerpfase en een betere modelcoördinatie.

Design collaboration

Profiteer van functionaliteiten die de samenwerking tussen alle projectbetrokkenen drastisch verbeteren. Zo kunt u ontwerppakketten delen, veranderingen analyseren, problemen toewijzen en de projectvooruitgang nauwkeurig opvolgen. Samenwerken is daarnaast een stuk eenvoudiger doordat medewerkers ontwerpen kunnen nakijken in een browser, zonder over de desbetreffende software te beschikken. Bovendien zijn medewerkers zich meer bewust van de invloeden van hun wijzigingen op het gehele ontwerp. Dit doordat combinaties van ontwerpen van diverse disciplines eenvoudig samengevoegd kunnen worden in 2D of 3D.

Cocreatie: Revit Cloud Worksharing - Collaboration for Civil 3D - Collaboration for AutoCAD Plant 3D

De real-time Revit cloud worksharing geeft teamleden van verschillende disciplines altijd en overal toegang tot gecentraliseerde Revit-modellen in de cloud. Zo verliezen projectmedewerkers geen tijd meer bij het uploaden, synchroniseren en doorsturen van grote bestanden. Bovendien zijn documenten snel terug te vinden en hoeven teamleden niet meer te wachten tot collega’s bestanden doorsturen. 

Collaboration for Civil 3D houdt in dat u altijd en overal met medewerkers uit verschillende teams kunt samenwerken aan Civil 3D-bestanden, data shortcuts en xref-bestanden. 

Ook beschikt Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 over een samenwerkingstool voor AutoCAD Plant 3D waarmee u veilig Plant 3D-bestanden met projectbetrokkenen uit diverse teams en bedrijven deelt. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat projecten centraal opgeslagen kunnen worden, wijzigingen in een webbrowser bekeken kunnen worden en dat u blijft voldoen aan de vereisten.

Modelcoördinatie en clashdetectie

Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 stelt u in staat diverse ontwerpen samen te voegen in één centraal model. Dankzij geautomatiseerde clashdetectie komen ontwerpconflicten aan het licht. Deze problemen kunt u zo nog aanpakken tijdens de ontwerpfase.

Issue management 

Met het efficiënte issue management systeem heeft u meer controle over de (mogelijke) problemen binnen uw project. De ontwerpconflicten, aan het licht gekomen tijdens de clashdetectie, kunt u eenvoudig registreren, toewijzen en opvolgen.

Projectinzichten 

Volg problemen, wijzigingen en de vooruitgang van uw project eenvoudig op in Autodesk BIM Collaborate Pro 2021. 

Document management

Autodesk BIM Collaborate 2021 biedt daarnaast ook een oplossing voor documentbeheer: Autdesk Docs. Autodesk Docs is de opvolger van BIM 360 Design van het BIM 360-platform. Maakt u nog gebruik van het BIM 360-platform? Geen probleem.

Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 voor uw bouwproject

Wij bieden ook Autodesk BIM Collaborate Pro-pakketten aan voor 1, 10, 100500 of 1000 gebruiker(s).

De Autodesk Construction Cloud: het BIM-platform van Autodesk

Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 - 25 users is onderdeel van de Autodesk Construction Cloud. De Construction Cloud is de opvolger van het BIM 360-platform en bevat diverse soorten software om uw BIM-proces to optimaliseren. Autodesk BIM Collaborate Pro 2021 beschikt over de beste en verbeterde tools van BIM 360 Design en Coordinate.

Systeemeisen BIM Collaborate Pro 2021 - 25 User Pack (BIM 360 Design)

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneeer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

 

Cloud worksharing

Schijfruimte
Revit Cloud Worksharing vereist drie keer (3x) de totale schijfruimte die wordt verbruikt door equivalente RVT-bestanden voor alle cloudworkshared-projecten waartoe de gebruiker toegang heeft.
Verbinding
Minimum: internetverbinding die een symmetrische 5 Mbps-verbinding kan leveren voor elke machine bij burst-overdrachten.
Waarde: internetverbinding die een symmetrische 10 Mbps-verbinding kan leveren voor elke machine bij burst-overdrachten.
Prestatie: internetverbinding die een symmetrische 25 Mbps-verbinding voor elke machine kan leveren bij burst-overdrachten.

Bron: Autodesk 


Bestel dit product

Media BIM Collaborate Pro 2021 - 25 User Pack (BIM 360 Design)

Totaal €57.604,57 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld