Naar hoofdinhoud
cadac group logo

Cadac

Dienstenpas

Met de Cadac Dienstenpas beschikt u over de meest flexibele oplossing voor het inzetten van een ervaren consultant om uw processen te optimaliseren. Bepaal zelf het aantal dagen of halve dagen waarop u toegang wilt hebben tot consultancy op maat. Na aanschaf van de Cadac Dienstenpas kunt u de aangekochte eenheden flexibel inzetten, bijvoorbeeld aaneengesloten of juist verspreid over de periode van maximaal 1 jaar.

Soort
Eenheden
prijs per pas prijs per pas
prijs per pas prijs per pas
prijs per pas prijs per pas

Uitleg Cadac Dienstenpas

Hoe werkt de Cadac Dienstenpas? Graag geven we u extra toelichting over de werking en het gebruik van de Cadac Dienstenpas. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze servicemedewerkers.

De Dienstenpas is een jaar geldig

U kunt uw aangekochte uren, halve dagen of hele dagen verspreid over een periode van maximaal 1 jaar inzetten. Eén jaar na aankoop vervalt de geldigheid van uw Dienstenpas. Log in bij Mijn Cadac om te zien wat de status is van uw Dienstenpassen en wanneer ze verlopen. Het is mogelijkheid om tussentijds extra Dienstenpassen aan te schaffen, die eveneens een geldigheid van 1 jaar hebben.

De Dienstenpas komt niet in aanmerking voor de KMO aanvraag.

De Dienstenpas kan worden gebruikt voor de inzet van een Cadac-medewerker

Nadat u de Dienstenpas heeft besteld en een planningsverzoek heeft ingediend, neemt een medewerker van Cadac contact met u op voor de planning en selectie van de juiste Cadac-specialist voor uw vraagstuk. Bij bestelling van de Dienstenpas bij Cadac kunt u kiezen tussen consultancy op locatie (Onsite) en op afstand (Remote). Houd er rekening mee dat u bij Remote keuze heeft uit dienstverlening per uur of per halve dag. Een Onsite Dienstenpas kan ingezet worden voor een halve of hele dag.

Toepassingen van de Dienstenpas

De Dienstenpas kunt u gebruiken in de volgende situaties:

  • U wilt gebruik maken van een Cadac consultant die gespecialiseerd is op een van de volgende vakgebieden: architectuur, bouw en installatietechniek, machine- en apparatenbouw, procestechniek, energie en maritiem, overheden, software asset management en projectmanagement.
  • U heeft vragen over licenties bij een herinstallatie van software.
  • U heeft software zonder installatiehulp gekocht bij Cadac, maar wilt achteraf toch gebruik maken van deskundige hulp bij het installeren van uw software.
  • U heeft technische vragen over software die u aangeschaft heeft bij Cadac, waarbij u meer dan 1 uur support nodig heeft.

Het uitvoeren van migraties valt niet binnen het bereik van de Cadac Dienstenpas. Voor vragen met betrekking tot dit onderwerp, neemt u contact op via het contactformulier.

De inzet van een Cadac-medewerker is altijd in overleg met Cadac

Na aankoop van een Dienstenpas kunt u voor uw uren, halve dagen of hele dagen een planningsverzoek indienen. Vervolgens neemt een medewerker van Cadac contact met u op om een consultant in te plannen. Per Dienstenpas kan maximaal één consultant worden ingezet. Afspraken worden in overleg ingepland op basis van beschikbaarheid van een consultant.

Met de Dienstenpas levert Cadac een inspanningsverplichting

Bij aankoop van een Cadac Dienstenpas krijgt Cadac een inspanningsverplichting, maar geen resultaatverplichting. Cadac geeft geen garantie op succes. Uiteraard heeft het onze hoogste prioriteit om met behulp van professionele consultants ieder project naar volledige tevredenheid te voltooien. 

Het saldo van de Dienstenpas kan via Mijn Cadac altijd worden geraadpleegd

Door in te loggen op Mijn Cadac heeft u altijd toegang tot uw Dienstenpassen. U kunt de status bekijken en de geldigheid inzien. Daarnaast kunt u via Mijn Cadac een planningsverzoek indienen om het inplannen van een consultant in gang te zetten.

Aangekochte eenheden zijn niet opsplitsbaar

De gekozen uren, halve dagen of hele dagen kunt u inzetten op een moment naar keuze, echter zijn deze niet opsplitsbaar. Het is niet mogelijk om een Dienstenpas voor 1 dag op te splitsen in losse uren of halve dagen. Heeft u meerdere eenheden aangekocht, bijvoorbeeld 3 halve dagen, dan kunt u deze inplannen op 3 verschillende momenten over een periode van maximaal een jaar.

Een geplande afspraak annuleren of wijzigen

De inzet van een Cadac consultant plannen wij altijd in nauw overleg met u, zodat deze optimaal werk kan verrichten op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Mocht u onverhoopt de geplande afspraak willen wijzigen of annuleren, dient u dit te doen tenminste 7 dagen voor de afgesproken datum. Neem hiervoor contact op met degene met wie u de afspraak heeft gemaakt. Dit is de enige manier om een geplande afspraak kosteloos te annuleren. De status van uw Dienstenpas wordt vervolgens aangepast, zodat u een nieuw planningsverzoek kunt indienen via Mijn Cadac. Het is niet mogelijk om een geplande afspraak te annuleren binnen de gestelde termijn van 7 dagen voor de afgesproken datum.

 

Stel uw dienstenpas eenvoudig samen of neem contact op voor meer informatie.

Totaal (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld