Naar hoofdinhoud

Cadac. Enabling digital.

Is uw organisatie klaar om ontwerp, realisatie en gebruik volledig te digitaliseren? Onze experts helpen.

Coen-Hagedoorn-Dark Rijksvastgoedbedrijf-Dark Royal-HaskoningDHV-Dark Van-Wijnen-Dark bam-g

Cadac, meer dan alleen software. Ontdek het volledige aanbod. 

enablingdigitalstartshere 555x464

Enabling digital starts here

Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten in Europa willen we dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. Op Cadac.com vindt u exact wat u nodig heeft. Voor de beste prijs én met de beste service.

Ontdek de voordelen
highlight-cadac-lab

Cadac Lab

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden. In ons hoofdkantoor in Heerlen hebben wij daarom het Cadac Lab ingericht, een innovatie werkplaats waar we CAD en CAM verbinden, ontwerpen op maakbaarheid en kwaliteit kunnen toetsen en u praktisch kennis kunt maken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces.

Ontdek het Cadac Lab
highlight-cadac-creators

Cadac Creators

Als Cadac Creator werk je aan gave projecten. Veel bedrijven in de maakindustrie, de bouw en bij de overheid rekenen op Cadac Creators. Lees hier in welke jobs je zoal terecht kunt komen en wat je er kunt leren.

Ontdek Cadac Creators
Highlight-Store-Korting@2x

Cadac Acties

Bekijk een overzicht van alle acties die momenteel te vinden zijn bij Cadac Group. Ontdek onze actie(s) en bespaar op uw software.

Ontdek onze acties

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

cto-cpq-in-de-praktijk-1280

Blog | CTO & CPQ in de praktijk: pas configuratoren toe in de bouw

In de bouwindustrie groeit de vraag om te digitaliseren. In de praktijk merkt Maurice Laumen, accountmanager AEC, dat het daar niet bij blijft. Ook de vraag naar het aanpassen van processen om een verbetering tot stand te krijgen blijft toenemen. Steeds meer gesprekken met klanten draaien om digitalisering en industrialisatie. De verbetermogelijkheden zijn enorm, maar volgens Maurice hoeven deze niet altijd zo complex te zijn. Lees erover in zijn blog.

Lees meer
1280_connectingcities_paars

Blog | BIM 360 Next Gen vs. Construction Cloud

Per 9 februari 2021 is het nieuwe platform Autodesk Construction Cloud gelanceerd. Accountmanager Bob van Zeist heeft zich verdiept in deze productontwikkeling en vertelt deze week meer over de verhouding tussen de bestaande BIM 360 Next Gen-producten en de nieuwe Autodesk Construction Cloud-producten.

Lees meer
1280_connectingcities

Blog | De weg naar Autodesk Construction Cloud

Tijdens de jongste versie van de Autodesk University is Autodesk Construction Cloud aangekondigd. Het is het nieuwe paradepaardje van Autodesk en belooft een verdere stap te zijn in de richting van de digitalisatie van de AEC-industrie. Maar wat is Autodesk Construction Cloud, waar komt het ineens vandaan en wat betekent dit voor de BIM 360-productlijn..?

Lees meer

Kies een locatie

Europa

Wereld