Naar hoofdinhoud

AutoTURN

Ontwerp- en visualisatietools waarmee u meer controle krijgt bij rijcurvesimulatie

De marktleidende oplossing voor rijcurve simulatie en analyse, voertuigmanoeuvres en draaicirkels.

De AutoTURN-software wordt gebruikt door ingenieurs, architecten en planners van allerlei verschillende organisaties. Met deze tijdbesparende oplossing analyseert u in combinatie met de CAD-software rijcurves en bochtstralen in verkeerstechnische voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn: rotondes, bushaltes, parkeergarages, distributiecentra en ieder ander project waarbij toegankelijkheid- en manoeuvreerbaarheidscontroles vereist zijn.

Dankzij deze rijcurvesimulatiesoftware van AutoTURN verbetert de gebruikerservaring door een directe relatie te creëren tussen de simulaties en de CAD-geometrie, waardoor de kwaliteit van het gehele wegontwerp gecontroleerd en verbeterd wordt. Hiermee worden verkeerde interpretatie en bouwfouten voorkomen, het aantal handelingen gereduceerd en de doorlooptijd verkort. Dit leidt tot een kwaliteitsverbetering van de beschikbare informatie (BIM) en vermindering van de kosten.

AutoTURN is het meest gebruikte rijcurvesimulatieprogramma en is verkrijgbaar in verschillende versies, zodat er voor elke organisatie of projectgrootte en ieder budget een passende oplossing beschikbaar is.

Uw partner voor de oplossingen van Transoft Solutions

Als Transoft Solution Gold Elite Partner bieden wij u de beste prijs en service.

cadac autodesk software

AutoTURN-software

Profiteer van de voordelen van deze geavanceerde software.

Bekijk software
services cadac diensten

AutoTURN-trainingen

Breng uw kennisniveau naar een hoger niveau.

Bekijk trainingen
services cadac

AutoTURN-diensten

Vul uw AutoTURN-software aan met onze diensten.

Bekijk diensten
cadac experts

AutoTURN-experts

Profiteer van de kennis en ervaring van een expert.

Bekijk experts
road-540

Op zoek naar een AutoTURN-partner specifiek voor uw industrie?

AutoTURN is uiterst intuïtief en logisch opgebouwd. De oplossing is volledig geïntegreerd in de bekende CAD-platforms. AutoTURN biedt complete voertuigbibliotheken, zoals CROW, ASVV 2012 en ook vele internationale voertuigbibliotheken

Daarnaast is het mogelijk om voertuigen aan te passen en uw eigen voertuigen toe te voegen. Met behulp van de bijgeleverde helpbestanden en tutorials kunt u direct aan de slag. Met AutoTURN is het berekenen van onder andere draaicirkels, bochtstralen of rijcurves eenvoudig.

Bij Cadac kunt u rekenen op een eerlijk advies. Wij bekijken welke tools uw organisatie nodig heeft en of AutoTURN de oplossing is waarnaar u op zoek bent. De mogelijkheden zijn breed, daarom werkt Cadac met diverse vakspecialisten uit verschillende sectoren. Wij bieden consultancy en trainingen op maat van uw organisatie.

Bent u op zoek naar een AutoTURN-partner?
Wij gaan graag met u in gesprek!

autoturn-2-1280

Efficiënter en sneller rijcurves simuleren en analyseren met AutoTURN

Krijg meer werk gedaan in veel minder tijd. AutoTURN biedt een grafische interface waarmee u het gewenste voertuig eenvoudig door uw ontwerp heen rijdt, zonder frustrerende herhaling van handelingen. Voertuigpaden kunnen snel en makkelijk worden aangepast - men hoeft enkel een punt te selecteren, te klikken, slepen en los te laten.

Transoft Solutions ontwikkelt naast AutoTURN nog meer innovatieve verkeerstechnische CAD-software. Alle oplossingen worden zorgvuldig ontwikkeld en getest door ervaren ingenieurs die bekend zijn met de uitdagingen die ontwerpers dagelijks tegenkomen. Of u nu een nieuwe weg, parkeergarage, distributiecentrum, rotonde of een complete luchthaven ontwerpt, de software helpt u om uw ontwerp betrouwbaar en efficiënt te voltooien.

Meer weten over de oplossingen van Transoft Solutions? 
Neem contact met ons op


Werkt onze aanpak ook voor u?

Wij zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld