Naar hoofdinhoud
icon-transoft-solutions-suite

Derden

AutoTURN

Vanaf €90,83 p/m

AutoTURN wordt gebruikt door ingenieurs, architecten en planners van allerlei verschillende organisaties. Met dit tijdbesparende programma analyseert u in combinatie met de CAD software rijcurves en bochtstralen in verkeerstechnische voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn; rotondes, bushaltes, parkeergarages, distributiecentra en ieder ander project waarbij toegankelijkheid- en manoeuvreerbaarheidscontroles vereist zijn.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om AutoTURN toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving en trial AutoTURN

AutoTURN biedt vele mogelijkheden

 • Complete rijcurve simulatie applicatie
 • Inclusief Nederlandse ontwerpvoertuigen (CROW en ASVV 2012)
 • Nederlandstalige helpdesk en helpbestanden
 • Eenvoudige tools om eigen voertuigen te definiëren
 • Gebruik realistische bovenaanzichten van voertuigen in uw simulaties
 • SmartPath tools: stuur het gewenste voertuig muisgestuurd door uw tekening, zowel voorwaarts als achterwaarts
 • Koppeling voor- en achtersturing voor realistische simulaties van meesturende achterassen
 • Naadloze integratie met Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map, AutoCAD en Autodesk AEC Collection
 • Integratie met Bentley MicroStation (V8i en Connect), PowerDraft V8i, PowerCivil V8i, Power GEOPAK V8i, Power InRoads V8i
 • Integratie met BricsCAD (Pro en Platinum) V19 – V20
 • Integratie met ZWCAD 2019 – 2020
 • Volledige ondersteuning voor 64-bit besturingssystemen
 • Aanvullende applicaties, zoals ParkCAD, Invision en TORUS
 • Werkstation: Compatibel met Windows 7, 8 en 10
 • Netwerk: Compatibel met Windows Server 2008, 2012, 2016, 2019
 • Simulaties exporteren naar AVI video’s

Voertuigbibliotheken
In AutoTURN zijn naast de Nederlandse CROW-voertuigen (advieslijst LZV) ook vele internationale voertuigbibliotheken opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om voertuigen aan te passen en uw eigen voertuigen toe te voegen, zo heeft u altijd de beschikking over de voertuigtypes die u nodig heeft. Bekijk het overzicht beschikbare voertuigbibliotheken.

Altijd up to date met Maintenance Assurance Program (MAP)
De software wordt geleverd als abonnementslicentie en is inclusief het Maintenance Assurance Program (MAP). Met het MAP heeft u o.a. recht op software upgrades, helpdeskondersteuning en houdt uw voertuigbibliotheken up to date. De abonnementslicentie inclusief MAP wordt u aangeboden voor het 1e jaar. Hierna wordt het abonnement automatisch met 1 jaar verlengd.

Voor onderhoud en ondersteuning van deze software gelden de daarbij behorende voorwaarden vermeld in de software license agreement.

Een AutoTURN versie voor iedereen
AutoTURN is verkrijgbaar in meerdere versies, zodat er voor elke organisatie, projectgrootte en budget een passende oplossing beschikbaar is. Interesse in een andere versie t.o.v. de aangeboden versie? Bekijk dan de AutoTURN Pro of AutoTURN Online Integrated voor Revit.

Trial

Wilt u deze krachtige oplossing zelf gratis beleven?

Trial aanvraag

Totaal €1.090,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld