Naar hoofdinhoud
icon-transoft-solutions-suite

Derden

AutoTURN Pro

Vanaf €112,50 p/m

AutoTURN Pro is hoogwaardige software die in combinatie met de CAD software 3D rijcurven of voertuig- en fietsmanoeuvres op Surface en Mesh-terreinen simuleert. Het vertrouwde AutoTURN programma is nu uitgebreid met een gepatenteerd proces voor het genereren van driedimensionale rijcurven. Deze toepassing maakt het mogelijk voor ingenieurs, architecten en tekenaars om rijcurvensimulaties in 3D uit te voeren, rekening houdend met terreinverschillen, obstakels en voertuigparameters.

Type licentie
p/m
Omvang
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om AutoTURN Pro toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving en trial AutoTURN Pro

AutoTURN Pro biedt vele mogelijkheden:

 • Fietssimulaties
 • Creëer 3D rijcurven, rekening houdend met doorrijhoogten en bodemvrijheid
 • Plaats dynamische 3D voertuigsimulaties op een geselecteerd terrein
 • Analyseer de “punch through”(dwarsdoorsnede) op elk punt in de 3D simulatie
 • Evalueer doorrijhoogten langs een voertuigtraject
 • Voer 3D conflictanalyses uit en zie direct waar objecten het voertuigtraject belemmeren
 • Converteer 2D simulaties naar 3D, waarbij het mogelijk is om ontwerpen in boven aanzicht te tekenen en verder te analyseren in een 3D modus
 • Naadloze integratie met Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map, AutoCAD en Autodesk AEC Collection
 • Integratie met Bentley MicroStation (V8i en Connect), PowerDraft V8i, PowerCivil V8i, Power GEOPAK V8i, Power InRoads V8i
 • Integratie met BricsCAD (Pro en Platinum) V19 – V20
 • Integratie met ZWCAD 2019 – 2020
 • Volledige ondersteuning voor 64-bit besturingssystemen
 • Werkstation: Compatibel met Windows 7, 8 en 10
 • Netwerk: Compatibel met Windows Server 2008, 2012, 2016, 2019

Voertuigbibliotheken

In AutoTURN Pro zijn naast de Nederlandse CROW-voertuigen (advieslijst LZV) ook fietsen en vele internationale voertuigbibliotheken opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om voertuigen aan te passen en uw eigen voertuigen toe te voegen, zo heeft u altijd de beschikking over de voertuigtypes die u nodig heeft. Bekijk het overzicht beschikbare voertuigbibliotheken.

Altijd up to date met Maintenance Assurance Program (MAP)

De software is leverbaar als User Subscription License (Abonnement, termijn gebonden licentie per gebruiker), inclusief het Maintenance Assurance Program (MAP). Met het MAP heeft u o.a. recht op software upgrades, helpdeskondersteuning en houdt uw voertuigbibliotheken up to date. De abonnementslicentie inclusief MAP wordt u aangeboden voor het 1e jaar. Hierna wordt het abonnement automatisch met 1 jaar verlengd.

Voor onderhoud en ondersteuning van deze software gelden de daarbij behorende voorwaarden vermeld in de software license agreement.

Een AutoTURN versie voor iedereen
AutoTURN is verkrijgbaar in meerdere versies, zodat er voor elke organisatie, projectgrootte en budget een passende oplossing beschikbaar is. Interesse in een andere versie t.o.v. de aangeboden versie? Bekijk dan de AutoTURN of AutoTURN Online Integrated voor Revit.

Trial

Wilt u deze krachtige oplossing zelf gratis beleven?

Trial aanvraag

Media AutoTURN Pro

Totaal €1.350,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld