Naar hoofdinhoud
icon-transoft-solutions-suite

Derden

AutoTURN Online Integrated for Revit

Vanaf €64,17 p/m

Met AutoTURN Online Integrated for Revit kunnen architecten en ontwerpers snel en nauwkeurig voertuigsimulaties uitvoeren binnen de Revit omgeving. Deze oplossing, primair bedoeld voor architecten die het Autodesk Revit-platform gebruiken, maakt gebruik van de beroemde AutoTURN-motor om voertuigmanoeuvres uit te voeren en om de voertuigcirculatie op een site in ontwikkeling te beoordelen. De rijcurve simulatie van een voertuig wordt weergegeven en geanalyseerd op mogelijke conflictpunten en op de benodigde ruimte op wegen met lage snelheid, in parkeergarages, of parkeerterreinen, bij opritten, laadperrons en meer.

Type licentie
p/m
Omvang
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om AutoTURN Online Integrated for Revit toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving en trial AutoTURN Online Integrated for Revit

AutoTURN Online Integrated for Revit werkt na installatie binnen de Revit omgeving en vereist, bij het gebruik van de software, een directe internetverbinding met de online oplossing.

AutoTURN Online Integrated for Revit biedt vele mogelijkheden

  • Voorlopig terreinplan, analyseer grondig voor het eerste ontwerpwerk begint; Toon en analyseer rijcurvesimulaties bij het ontwerpen van de toegangspunten van de site en identificeer beperkingen voor het aangrenzende wegennet en het gebouw
  • Schematisch ontwerp, werk visueel samen; Maak eenvoudig beslissingen door de voertuigmanoeuvres vanaf het allereerste begin van uw ontwerp te presenteren. Kijk of de te bouwen constructie en alle andere te bouwen componenten interfereren met voertuigen die de site of het gebouw betreden of passeren, zoals servicewagens en meer
  • Ontwerp- en constructiedocumenten; Ontwerpwijzigingen zijn onvermijdelijk. Voer snel een voertuigmanoeuvres uit om ervoor te zorgen dat het project geschikt is voor de ontwerpvoertuigen. Verminder ontwerp-iteraties tussen u en andere disciplines
  • Versnel ontwerpbeoordelingen door projectbetrokkenen uw constateringen te tonen en samen te werken aan ontwerpbeslissingen
  • Aanvraag omgevingsvergunning voor bouwen, snellere goedkeuring; Neem de analyse van voertuigmanoeuvres en -simulaties op bij de indiening van uw ontwerp voor een sneller goedkeuringsproces
  • Integratie met Autodesk Revit 2019 – 2021 (exclusief Revit LT)
  • Beschikbare talen: Engels, Frans, Duits en Spaans
  • Volledige ondersteuning voor 64-bit besturingssystemen
  • Werkstation: Compatibel met Windows 7, 8/8.1 en 10
  • Netwerk: Compatibel met Windows Server 2012, 2016, 2019

Altijd up to date met Maintenance Assurance Program (MAP)
De software is leverbaar als User Subscription License (Abonnement, termijn gebonden licentie per gebruiker), inclusief het Maintenance Assurance Program (MAP). Met het MAP heeft u o.a. recht op software upgrades, helpdeskondersteuning en houdt uw voertuigbibliotheken up to date. De abonnementslicentie inclusief MAP wordt u aangeboden voor het 1e jaar. Hierna wordt het abonnement automatisch met 1 jaar verlengd.

Voor onderhoud en ondersteuning van deze software gelden de daarbij behorende voorwaarden vermeld in de software license agreement.

Een AutoTURN versie voor iedereen
AutoTURN is verkrijgbaar in meerdere versies, zodat er voor elke organisatie, projectgrootte en budget een passende oplossing beschikbaar is. Interesse in een andere versie t.o.v. de aangeboden versie? Bekijk dan de AutoTURN of AutoTURN Pro.

Trial

Wilt u deze krachtige oplossing zelf gratis beleven?

Trial aanvraag

Media AutoTURN Online Integrated for Revit

Totaal €770,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld