Naar hoofdinhoud
autodesk-vred-professional-small-social-400

Autodesk

VRED Professional 2023

Vanaf €1.118,19 p/m

VRED Professional 2023 is een software waarmee u hoogwaardige visualisaties en virtuele prototypes kunt maken in het auto-ontwikkelingsproces en de CGI-productie.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om VRED Professional 2023 toe te voegen aan uw contract.

Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving VRED Professional 2023

Autodesk VRED Professional 2023 tegen de laagste prijs en beste service? Kies voor Cadac!

Ga voor een efficiënter productontwikkelingsproces met Autodesk VRED Professional 2023. Als Autodesk Platinum Partner vindt u bij Cadac Group de scherpste prijs en de sterkste service.

Bij Cadac Group bent u verzekerd van de laagste prijs. Mocht u elders een beter aanbod vinden, neem dan contact met ons op of zend ons uw offerte toe. Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac.

Autodesk VRED Professional 2023: geweldig voor visualisatie-experts, kleur- en afwerkingsspecialisten

Autodesk VRED Professional 2023 is een software waar visualisatie-experts hun hart mee op kunnen halen. Ook kleur- en afwerkingsspecialisten, lichtontwerpers en marketeers kunnen hiermee uit de voeten. Met deze software maakt u hoogwaardige visualisaties en virtuele prototypes in het auto-ontwikkelingsproces en de CGI-productie.

Het is mogelijk om zowel de waargenomen kwaliteit als de ergonomie van een automodel te onderzoeken via high-fidelity render-resultaten van de VRED rendering engine.

Middels deze software is het mogelijk om fysieke stappen te vervangen door virtuele. Dit alles komt de communicatie ten goede en het verkort de totale time-to-market. U gaat sneller en efficiënter van concept naar markt

Met de functies in VRED 3D-productvisualisatie en virtuele prototypesoftware kunt u overtuigende productpresentaties, ontwerpbeoordelingen en virtuele prototypes in realtime maken.

In deze tijd veranderen softwareprogramma’s erg snel. Wilt u up to date blijven, dan zit u hier goed. Autodesk VRED Professional-software helpt u toekomstgerichte producten en innovaties tot leven te brengen.

Kenmerken en mogelijkheden van Autodesk VRED Professional:

  • Materiaaloverschrijving instellen in de Render Layer-module. Sla meerdere renderpasses op in vooraf samengestelde gelaagde EXR- en PSD-bestanden.
  • Werk met lichtschaduwen in geometrie om een natuurlijker beeld van het object te krijgen met minder berekeningen.
  • Naast ondersteuning voor VR Oculus Rift en HTC Vive, biedt VRED uitgebreide ondersteuning voor head mounted displays.
  • Voor extra nabewerking kunt u uw renderpasses exporteren voor verdere aanpassingen in beeldverwerkingssoftware.
  • Creëer een lens flare effect voor uw lichten in ray tracing en open GL modi.
  • Zorg voor een meer natuurlijke look en feel in uw VR-omgeving met handen en gebaren in VRED.
  • Creëer een atmosferisch misteffect in uw scène, met regelaars voor kleur, falloff en dichtheid.
  • U kunt nu eenvoudig personages direct in VRED verplaatsen en positioneren zonder dat u software van derden nodig hebt.

Een gepersonaliseerde Autodesk VRED Professional 2023-licentie

Creëer uw product van A tot Z met Autodesk VRED Professional 2023. Verspil geen tijd of budget en profiteer bij Cadac Group van de scherpste prijs.

Bij Cadac Group geloven we dat ieder project en ieder bedrijf anders is. Daarom stelt u uw abonnement zelf samen. Zo vindt u de software die het best bij u past. Ten eerste bepaalt u zelf de looptijd van uw abonnement.

Ten tweede kiest u zelf in welke mate u ondersteuning nodig acht. Autodesk Support zit standaard gratis in de licentie inbegrepen. Mocht u graag meer support willen, kies dan voor Cadac Support. Hierbij helpen onze experts u om het maximale uit uw software te halen.

Heeft u nog vragen over het product of onze licentievormen?

Neem dan contact met ons op

Totaal €40.366,82 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld