Naar hoofdinhoud
autodesk-vault-workgroup-small-social-400

Autodesk

Vault Workgroup 2023

De data management software Vault Workgroup 2023 van Autodesk helpt u bij het organiseren en beheren van uw ontwerpdata. Behalve de fundamentele data management tools, zoals het beheren van CAD-data en het hergebruiken van data, biedt Vault Workgroup 2023 ook diverse geavanceerde opties. Denk hierbij aan visueel gegevensbeheer voor Autodesk Inventor, revisiebeheer, flexibele databeveiliging en project lifecycles.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk recente versies van Vault Workgroup 2023 in ons software overzicht of neem contact op met onze servicedesk +31 88 9322 333. Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur

Productbeschrijving Vault Workgroup 2023

Vault Workgroup 2023: allerlaagste prijs en beste service bij Cadac Group

Dankzij ons Autodesk Platinum Partnerschap kunt u bij Cadac Group Vault Workgroup 2023 kopen tegen de scherpste prijs en de beste service. 

Heeft u interesse in Vault Workgroup 2023, maar wilt u uw budget niet spenderen aan hoge licentiekosten? Bij Cadac Group verzekeren wij u van de laagste prijs. Zend ons uw offerte toe. Meld u aan op onze webshop en ontdek uw persoonlijke korting. Zie Mijn Cadac.

vault-1280.jpg

Beheer uw product data eenvoudig dankzij Vault Workgroup 2023

Behoud overzicht over uw data. Autodesk Vault Workgroup 2023 helpt u om uw ontwerpen te verbeteren, fouten te vermijden en uw ontwikkelingscyclus te optimaliseren. 

Een kwalitatieve Product Data Management bevordert de uitkomst van uw project. Doordat u uw data efficiënt beheert, zal de communicatie binnen uw werkgroepen verbeteren. Daarnaast bewaart u een overzicht over de verschillende facetten van uw project. 

Met Vault Workgroup 2023 haalt u het beste uit uw team. Het programma bevordert de samenwerking o.a. door het ontwerpproces te vereenvoudigen. Binnen het team kunnen ontwerpen eenvoudig gedeeld en grondig bekeken worden dankzij Autodesk Viewer. 

Bovendien maakt Autodesk Vault Workgroup 2023 het mogelijk voor teamleden om gelijktijdig te werken aan één ontwerp zonder dat zij elkaars gegevens overschrijven. 

Optimaliseer de visualisatie van uw ontwerp. Vault Workgroup 2023 beschikt over een integratie van Civil 3D, Autodesk Design en andere visualisatiesoftware. Daarnaast kunnen ook gegevens en ontwerpen, die u in het verleden reeds heeft opgeslagen, hergebruikt worden. 

Vault Workgroup 2023 versterkt uw samenwerking met behulp van diverse revisie- en feedbacktools. Op deze manier verminderen vergissingen aanzienlijk. Reviseren en feedback geven of krijgen is eenvoudig dankzij dit programma.

Vault Workgroup 2023 is een geavanceerde manier om uw data te beheren en weer te geven. Ten eerste kunt u erop vertrouwen dat uw data veilig is. Ten tweede stelt u op een gebruiksvriendelijke manier uw rapporten samen dankzij de Microsoft Office integratie. Tot slot beschikt deze software over een functionaliteit die het mogelijk maakt om gegevens visueel weer te geven op CAD-modellen in Inventor. 

Ook is het makkelijk gegevens terug te vinden via Vault Workgroup 2023. Zo kunt u gegevens eenvoudig terugvinden door zoekopdrachten op te slaan en handige shortcuts te gebruiken.

Stel uw Vault Workgroup 2023 samen

Verhoog de productiviteit van uw bedrijf met hoogwaardige product data management software. Koop uw Autodesk Vault Workgroup 2023 licentie bij Cadac Group. Wij garanderen u de laagste prijs en u bepaalt zelf het licentietype, de licentieduur en de support.

U bepaalt zelf de looptijd van uw licentie. Het team professionals van Cadac staat klaar om u de gewenste support te leveren. Kies voor Cadac Support om hulp te krijgen bij het gebruik van uw nieuwe software.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Systeemeisen Vault Workgroup 2023

Besturingssysteem (64-bit)
Windows Server 2016* Standard, Datacenter
Windows Server 2019* Standard, Datacenter
Microsoft Windows 10* Professional, Enterprise (alleen Vault Basic)
Browsers
Internet Explorer® 11
Microsoft Edge
Chrome
CPU Type

Vault Server voorwaarden (Single Site):

Intel® i5 of AMD® equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon® E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Vault Server voorwaarden (vereisten voor volledige replicatie)

Intel Xeon E5 of AMD equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Memory
Vault Server voorwaarden

4 GB RAM (minimum)
8 GB RAM (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

16 GB RAM (minimum)
32 GB RAM (aanbevolen)

Hard disk
Vault Server voorwaarden

100 GB disk space (minimum) 200 GB disk space (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

300 GB disk space (minimum) 500 GB disk space (aanbevolen)

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld