Naar hoofdinhoud
autodesk-vault-professional-small-social-400

Autodesk

Vault Professional 2023

Vanaf €63,33 p/m

Gebruik de data management software Vault Professional 2023 van Autodesk voor het organiseren en het beheren van ontwerpdocumenten en het bijhouden van revisies. Autodesk Vault Professional 2023 is derhalve bijzonder geschikt voor ontwerpers en ingenieurs. De geavanceerde data management tools bieden uitkomst bij het beheren van de ontwerpdata van grote werkgroepen.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Vault Professional 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Vault Professional 2023

Vault Professional 2023 tegen de scherpste prijs en de beste service

Wilt u Vault Professional 2023 kopen? Dan bent u bij Cadac Group aan het juiste adres. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u altijd de laagste prijs en de beste service! 

Vermijd hoge licentiekosten! Bij Cadac Group garanderen wij u de allerlaagste prijs. Vindt u Vault Professional 2023 elders tegen een lagere prijs? Stuur ons uw offerte op en wij passen onze prijs aan. Ontdek uw persoonlijke korting op Vault Professional 2023 bij Cadac Group. Zie Mijn Cadac.

Vault Professional 2023: efficiënte product data management

pdm-1280.jpg

Efficiënt product data management verhoogt uw productiviteit en kan derhalve bijdragen tot betere projectresultaten. Vault Professional 2023 is een hoogstaande PDM-software. Het helpt u om uw ontwerpen te verbeteren, fouten te vermijden en uw ontwikkelingscyclus te optimaliseren.

Vault Professional 2023 helpt u zo efficiënt mogelijk uw data te beheren. Dit zorgt voor een betere communicatie binnen het team en voor een overzichtelijk databeheer.

Een eerste stap naar beter teamwork neemt Vault Professional 2023 door het ontwerpproces te vereenvoudigen. Deel ontwerpen met teamleden. Teamleden kunnen deze ontwerpen grondig bekijken door middel van Autodesk Viewer. Zij kunnen inzoomen, meten, etc.

Bovendien kunnen meerdere gebruikers gelijktijdig werken aan één ontwerp zonder dat zij elkaars gegevens overschrijven. Dankzij de multisite functionaliteit worden de ontwerpgegevens van verschillende teamleden op verschillende locaties gesynchroniseerd.

Daarnaast beschikt Autodesk Vault Professional 2023 over een integratie van Civil 3D, Autodesk Design, Factory Design Utilities en andere visualisatiesoftware. Gegevens en ontwerpen die u in het verleden reeds heeft opgeslagen, kunnen tevens hergebruikt worden.

Uw teamwork wordt eveneens verbeterd door de vele revisie- en feedbacktools. Vault Professional 2023 vermindert het aantal fouten in een project aanzienlijk. Zo kunnen er schema’s van workflows opgesteld worden. Daarnaast kunnen teamleden feedback vragen aan andere medewerkers en overzichtelijk revisies bijhouden.

Autodesk Vault Professional 2023 geeft een nieuwe betekenis aan databeheer. Allereerst is uw data veilig met deze software. Daarnaast kunt u dankzij de Microsoft Office integratie overzichtelijke rapporten opstellen. Medewerkers kunnen tevens data toevoegen aan CAD-ontwerpen van Inventor.

Ook het verzamelen van gegevens via Autodesk Vault Professional 2023 is eenvoudig. Vault Professional 2023 beschikt over een BOM-tool. U kunt dus een duidelijk overzicht van uw materiaalkosten behouden. Bovendien kunt u gegevens eenvoudig terugvinden door zoekopdrachten op te slaan en handige shortcuts te gebruiken.

Vault Professional 2023 is de uitgebreide software van Vault Workgroup. Vault Professional 2023 bevat extra functionaliteiten zoals de multisite functionaliteit en de BOM-tool. Daarenboven bevat het een ECO-tool. ECO staat voor Engineering Change Order. Dit betekent dat wanneer u iets aanpast in uw project, deze tool de daaropvolgende veranderingen, in bijvoorbeeld de materiaallijst, weergeeft. Bovendien communiceert de tool dit ook naar de betrokken partijen en verzamelt zo toestemming of feedback. Tot slot bevat Vault Professional 2023 een Revit en ERP-integratie.

What's new in Vault Professional 2023?

Gebaseerd op suggesties van Vault-gebruikers, bracht Autodesk dit jaar de nieuwe Vault Professional 2023 versie uit met verbeterde tools en workflows. Ook introduceert Autodesk enkele nieuwe funtionaliteiten. Ontdek de belangrijkste verbeteringen en tools hier:

  • Vault Mobile app: werk altijd en overal uw ontwerp- en engineeringsdata dankzij de Vault Mobile app op uw smartphone of tablet.
  • Inventor modelstatussen: profiteer van de mogelijkheid om sneller en efficiënter te werken door gebruik te maken van de modelstatussen in Inventor.
  • Toegang via web browser: krijg toegang tot en bekijk ontwerpdata, stuklijsten, veranderbestellingen via uw browser.
  • Gebruikers- en groepmanagement: als administrator kunt u in de 2023 Vault Professional versie beter gebruikers, groepen en profielattributen beheren. Zo verzekert u productiviteit!
  • Inventor-Revit interoperabiliteit: beheer en werk met Revit-bestanden die gelinkt zijn aan Inventor-assemblages en AnyCAD-bestanden.
  • Dubbele zoekopdracht: filter dubbele zoekresultaten in het venster 'vind duplicaten' in Inventor. Combineer eigenschappen door te filteren met geometrische zoekopdrachten zodat u beter duplicaten vindt. 

De Vault Professional 2023 licentie die bij u past

Autodesk Vault Professional 2023 is een revolutionaire product data management software dat de productiviteit van uw bedrijf helpt verhogen. Koop daarom een licentie bij Cadac Group. Kies zelf het type licentie, de tijdsduur en de support bij uw licentie.

U bepaalt zelf de looptijd van uw licentie. Kies voor Cadac Support voor deskundige hulp, zodat u het maximale uit uw software kunt halen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Systeemeisen Vault Professional 2023

Besturingssysteem (64-bit)
Windows Server 2016* Standard, Datacenter
Windows Server 2019* Standard, Datacenter
Microsoft Windows 10* Professional, Enterprise (alleen Vault Basic)
Browsers
Internet Explorer® 11
Microsoft Edge
Chrome
CPU Type

Vault Server voorwaarden (Single Site):

Intel® i5 of AMD® equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon® E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Vault Server voorwaarden (vereisten voor volledige replicatie)

Intel Xeon E5 of AMD equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Memory
Vault Server voorwaarden

4 GB RAM (minimum)
8 GB RAM (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

16 GB RAM (minimum)
32 GB RAM (aanbevolen)

Hard disk
Vault Server voorwaarden

100 GB disk space (minimum) 200 GB disk space (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

300 GB disk space (minimum) 500 GB disk space (aanbevolen)

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Totaal €2.286,33 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld