Naar hoofdinhoud
autodesk-vault-plm-small-social-400

Autodesk

Vault PLM Professional

Vanaf €109,58 p/m

Vault PLM is innovatieve Autodesk-software waarmee u Vault Professional en Fusion Lifecycle kunt combineren. Het helpt u producten sneller op de markt brengen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met de innovatieve software Vault PLM verbindt u mensen, processen en gegevens. Het stelt u in staat om gegevens uit te wisselen met andere bedrijfssystemen met als doel uw productlevenscyclus optimaal te beheren.

Met dit single user-abonnement van Autodesk Vault PLM krijgt één gebruiker binnen uw organisatie toegang tot deze software. PLM Vault is ook verkrijgbaar in grotere user packs, voor bijvoorbeeld 25, 100 of zelfs 1000 gebruikers.

Type licentie
p/m
Omvang
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Vault PLM Professional toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Vault PLM Professional

Vault PLM Professional kopen tegen de beste prijs

Vault PLM Professional kopen, dat doet u het voordeligst bij Cadac Group. Als Autodesk Platinum Partner biedt Cadac u de beste prijs en de beste service. Log in bij Mijn Cadac of maak een gratis account om uw persoonlijke prijs te zien voor uw organisatie. Heeft u deze Autodesk-software elders gezien tegen een betere prijs? Neem contact op met Cadac en ontvang een beter aanbod.

Vault PLM Professional voor optimaal beheer van uw productlevenscyclus

Vault PLM gebruikt u voor het beheren van uw productlevenscyclus, in samenwerking met Vault Professional en Fusion Lifecycle. De belangrijkste functionaliteit die Vault PLM u biedt is het beheren van productgegevens en het faciliteren van productontwikkeling. Maak gebruik van de innovatieve tools voor betere samenwerking, revisiebeheer en het reduceren van fouten. Om productontwikkeling naar een hoger niveau te tillen, configureert u met Vault PLM sjablonen voor projecten en kunt u phase-gate-mijlpalen en taken standaardiseren.

Ook voor het beheer en de visualisatie van stuklijstgegevens maakt u handig gebruik van Autodesk Vault PLM. Vanaf nu kan uw hele organisatie toegang krijgen tot actuele stuklijsten. Een andere functionaliteit die u helpt uw productlevenscyclus te verbeteren is het wijzigingsbeheer van Vault PLM. Oftewel, technische wijzigingsverzoeken versturen, bijhouden en goedkeuren.

Wilt u een snellere time to market zonder in te leveren op kwaliteit? Om dit te realiseren zijn er binnen Vault PLM vele mogelijkheden voor kwaliteitsmanagement, zoals geautomatiseerde kwaliteitsworkflows. Ook heeft u toegang tot statistieken voor uw kwaliteitsanalyses.

Dankzij deze functionaliteiten biedt Vault PLM u veel toegevoegde waarde in het proces om uw productlevenscyclus te verbeteren.

Stel uw Vault PLM-abonnement samen

Kies de Vault PLM-licentie met een looptijd die het beste aansluit op uw wensen. Ook heeft u de mogelijkheid om bij uw licentie een supportabonnement af te sluiten, Cadac Support, waarbij u deskundige hulp krijgt met betrekking tot het gebruik van deze software. Heeft u vragen? Of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw abonnement? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact opnemen 

Systeemeisen Vault PLM Professional

Besturingssysteem (64-bit)
Windows Server 2016* Standard, Datacenter
Windows Server 2019* Standard, Datacenter
Microsoft Windows 10* Professional, Enterprise (alleen Vault Basic)
Browsers
Internet Explorer® 11
Microsoft Edge
Chrome
CPU Type

Vault Server voorwaarden (Single Site):

Intel® i5 of AMD® equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon® E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Vault Server voorwaarden (vereisten voor volledige replicatie)

Intel Xeon E5 of AMD equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Memory
Vault Server voorwaarden

4 GB RAM (minimum)
8 GB RAM (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

16 GB RAM (minimum)
32 GB RAM (aanbevolen)

Hard disk
Vault Server voorwaarden

100 GB disk space (minimum) 200 GB disk space (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

300 GB disk space (minimum) 500 GB disk space (aanbevolen)

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Totaal €3.955,96 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld