Naar hoofdinhoud
autodesk-vault-office-small-social-400

Autodesk

Vault Office 2023

Vanaf €15,60 p/m

Autodesk Vault Office 2023 is veelgebruikte data management software, die speciaal ontwikkeld is voor de niet-CAD gebruikers binnen uw organisatie, zoals project managers en verkoopmedewerkers. Dankzij de integratie met Microsoft Office, biedt Vault Office 2023 een gebruiksvriendelijke oplossing om ontwerpbestanden te bekijken, te communiceren met teamgenoten en rapporten te creëren.

Autodesk Vault Office voorziet u van Vault web client en een add-in voor Microsoft Office en kan niet geïnstalleerd worden op hetzelfde apparaat waarop Vault Workgroup of Vault Professional staat.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Vault Office 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Vault Office 2023

Vault Office 2023: laagste prijs en uitstekende dienstverlening bij Cadac Group

Wilt u Vault Office 2023 kopen? Dan bent u bij Cadac Group aan het juiste adres. Als Autodesk Platinum Partner biedt Cadac Group u de laagste prijs en de beste service!

Vermijd hoge licentiekosten! Bij ons bent u verzekerd van de allerlaagste prijs. Indien u alsnog een betere prijs vindt, doen wij u een beter bod! Alvast nieuwsgierig naar onze prijs? Log in Ontdek uw persoonlijke korting op Vault Office 2023.

Vault Office 2023: Product Data Management voor heel uw team!

whitepaper-autodesk-vault-en-microsoft-sharepoint.jpg

Vault Office 2023 is software speciaal ingericht om uw teamwork te versterken. Het geeft medewerkers die geen CAD-software gebruiken de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in het project. Dit dankzij de Microsoft Office integratie. CAD- en non-CAD-gebruikers kunnen zo met elkaar communiceren via een centrale locatie.

Een aankoop van Autodesk Vault Office 2023 brengt verschillende voordelen met zich mee. Gebruikers kunnen non-CAD-documenten beheren, deelnemen aan workflows en CAD-documenten en CAD-structuren inzien. Met de Vault Office 2023-versie kunt u zelfs altijd en overal werken met uw ontwerp- en engineeringsdata dankzij de Vault Mobile app voor uw tablet of smartphone.

U kunt Vault Office integrereren met Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Vault Office 2023 licentie op maat

Geef uw team een beter inzicht in uw project met behulp van Autodesk Vault Office 2023. Bij Cadac Group bent u verzekerd van de laagste prijs! Bovendien kunt u zelf uw licentie samenstellen. Kies voor de gewenste tijdsduur en de gewenste support.

U kunt kiezen voor Cadac Support of de standaard Autodesk Support. Heeft u nog vragen over Vault Office 2023 of over de licentie? 

Contacteer ons

Systeemeisen Vault Office 2023

Besturingssysteem (64-bit)
Windows Server 2016* Standard, Datacenter
Windows Server 2019* Standard, Datacenter
Microsoft Windows 10* Professional, Enterprise (alleen Vault Basic)
Browsers
Internet Explorer® 11
Microsoft Edge
Chrome
CPU Type

Vault Server voorwaarden (Single Site):

Intel® i5 of AMD® equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon® E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Vault Server voorwaarden (vereisten voor volledige replicatie)

Intel Xeon E5 of AMD equivalent processor, 2 GHz of hoger (minimum)

Intel Xeon E7 of AMD equivalent processor, 3 GHz of hoger (aanbevolen)

Memory
Vault Server voorwaarden

4 GB RAM (minimum)
8 GB RAM (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

16 GB RAM (minimum)
32 GB RAM (aanbevolen)

Hard disk
Vault Server voorwaarden

100 GB disk space (minimum) 200 GB disk space (aanbevolen)

Vault Server (Volledige replicatie – ADMS en SQL installatie)

300 GB disk space (minimum) 500 GB disk space (aanbevolen)

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Totaal €566,46 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld