Naar hoofdinhoud
construction-cloud-icon

Autodesk

Takeoff

Vanaf €108,06 p/m

Autodesk Takeoff is geavanceerde BIM-software voor calculatieteams om via één bron van waarheid nauwkeurige 2D- en 3D-takeoffs te maken. Met behulp van dit product kunt u eenvoudig hoeveelheden berekenen in 2D-documenten en 3D-modellen.

De communicatie tussen schatters, taxateurs en calculators wordt gestroomlijnd door middel van cloud-based data management. Dit bevordert de samenwerking, vermindert herbewerkingen en zorgt ervoor dat u competitieve prijzen kunt opstellen.

Autodesk Takeoff is onderdeel van de Construction Cloud, het voormalige BIM 360-platform van Autodesk.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Takeoff toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Takeoff

Autodesk Takeoff kopen tegen de beste prijs?

Bij Cadac Group koopt u Autodesk Takeoff aan de laagste prijs. Niet alleen profiteert u van de scherpste prijs, maar als Autodesk Platinum Partner bieden wij u ook de beste service en een eenvoudig licentiebeheer.

Wilt u uw Autodesk Takeoff licentie overzetten naar Cadac Group? Ontdek dan onze overstapservice. In het geval dat u toch ergens een betere prijs vindt, laat het ons zeker weten zodat wij u een beter bod kunnen doen! Log in op Mijn Cadac en profiteer van een persoonlijke korting!

Maak calculaties op basis van accurate 2D-tekeningen en 3D-modellen

Correcte calculaties zijn afhankelijk van de correcte informatie. Daarom focust Autodesk Takeoff zich op teamwork en een geautomatiseerde datastroom. Dankzij cloud-based document management werken calculatieteams en bouwteams samen aan de juiste documenten. 

Met Autodesk Takeoff berekent u gedetailleerd hoeveelheden. Dit kan zowel op basis van 2D-, pdf-tekeningen als 3D-modellen. Hierbij kunt u de hoeveelheden gestructureerd weergeven zoals u dat wenst, bijvoorbeeld NL-SfB, BB-Sfb, VMSW of Stabu-codering. Door de gemeten elementen een kleur te geven en de elementen eenvoudig te verzamelen, heeft u in één oogopslag een overzicht van uw hoeveelheden.

Autodesk Takeoff maakt het berekenen van hoeveelheden op basis van 2D-tekeningen eenvoudig. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van aangepaste formules. Hoeveelheden berekenen vanuit een 3D-model gebeurt zelfs geautomatiseerd. Een enorme tijdsbesparing! Ook het samenvoegen van hoeveelheden uit 2D-modellen en 3D-modellen gebeurt eenvoudig en overzichtelijk in deze BIM-software.

Daarnaast genereert u met Autodesk Takeoff een beter inzicht in uw project. Door uw project te visualiseren in 3D, heeft u een beter zicht op de ontwerpintentie en eventuele problemen met de maakbaarheid.

Dankzij het cloud-based document management, het eenvoudig en geautomatiseerd berekenen van hoeveelheden vanuit 2D- en/of 3D-modellen en de inzichtelijkheid van uw projecten; zorgt Autodesk Takeoff 2021 dat u via één bron van waarheid nauwkeurige 2D- en 3D-takeoffs kunt maken. Dit geeft u de kans om competitieve prijzen op te stellen.

Een Autodesk Takeoff licentie op maat van uw organisatie

Bij Cadac Group vindt u de meest voordelige Autodesk Takeoff licentie. Stel zelf uw licentie samen door de looptijd te bepalen en al dan niet te kiezen voor installatiehulp. Na uw aankoop kunt u uw licentie eenvoudig beheren in Mijn Cadac.

Mocht u nog vragen hebben rondom de licentie of de tools van Autodesk Takeoff, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

 

 

Systeemeisen Takeoff

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Media Takeoff

Totaal €3.900,81 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld