Naar hoofdinhoud
autodesk-revit-small-social-400

Autodesk

Revit LT 2023

Vanaf €44,72 p/m

Revit LT 2023 van Autodesk is voordelige BIM-software voor uw bedrijf, waarmee u 3D-ontwerpen maakt voor bouwkundige projecten. Indien u uitsluitend gebruik wilt maken van basisfunctionaliteiten, is dit hét alternatief voor Revit 2023.

Maak hoogwaardige 3D-ontwerpen met Revit LT 2023 en werk op efficiënte wijze samen aan één gecoördineerd model. Deze software biedt u een selectie aan waardevolle tools op het gebied van bouwkundige modellering, documentatie, presentatie en visualisatie. Daarmee is dit pakket bijzonder geschikt voor architecten en ontwerpers.

Wilt u de transitie naar BIM vergemakkelijken? Met Revit LT kunt u dit proces op een voordelige manier in gang zetten of bespoedigen.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Revit LT 2023 toe te voegen aan uw contract.

Andere klanten bekeken ook:

Productbeschrijving Revit LT 2023

Revit LT 2023: voordeligste deal vindt u bij Cadac

Op zoek naar Revit LT 2023 tegen de scherpste prijs? Als Autodesk Platinum Partner profiteert u bij Cadac Group van de laagste prijs en de beste service. Stuur ons uw offerte als u elders een lagere prijs zou zien en wij doen een beter aanbod.

Bent u geïnteresseerd om Revit LT 2023 te kopen, maar wilt u uw budget niet spenderen aan hoge licentiekosten? Dan bent u bij Cadac aan het juiste adres. Creëer een account of log in via Mijn Cadac en ontdek uw persoonlijke korting.

Revit LT 2023: vereenvoudigde BIM-software voor ontwerp en documentatie

revit-2021-desk-design-1280.jpg

Heeft u behoefte aan BIM-software, maar zijn de meeste softwarepakketten te uitgebreid of te duur? Koop dan Revit LT 2023 bij Cadac Group. Dit is de vereenvoudigde versie van Revit 2023. Revit LT 2023 is het voordelige alternatief als u het uitgebreide scala van functionaliteiten van Revit 2023 niet nodig heeft.

De aankoop van deze software zal u helpen uw ontwerp- en bouwproces efficiënter te maken. Het doel van de software is dat u eenvoudig kunt ontwerpen en documenteren ongeacht of u een architect, ontwerper, ingenieur of een andere bouwprofessional bent.

Allereerst zorgt Revit LT 2023 ervoor dat u 3D-ontwerpen kunt genereren. Dankzij de uitgebreide 3D-visualisatie mogelijkheden, geeft u een beter beeld aan uw medewerkers, partners en klanten.

Daarnaast is tijdverlies verleden tijd met Revit LT 2023. Wanneer u een verandering aanbrengt in één ontwerp, update dit programma automatisch de andere betrokken ontwerpen.

Een andere interessante mogelijkheid van het programma is het automatisch opstellen van schema’s van componenten. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de kosten en hoeveelheden. Bovendien kunt u met Revit LT 2023 eenvoudig samenwerken met andere teamleden.

Bent u een architect of ontwerper? Dan is Revit LT 2023 voor u zeker interessant. Autodesk heeft namelijk ready-to-use content toegevoegd aan het programma. Nu kunt u uw projecten nog beter visualiseren met behulp van o.a. meubels, cubicals en ramen.

Revit LT 2023 helpt u niet alleen met het ontwerpen van uw projecten, maar is ook een onmisbare tool om uw projecten te documenteren. Zo bezorgt het programma u een overzicht van materialen die u nodig heeft per component.

Koop de geschikte Revit LT 2023 licentie

Revit LT 2023 bevordert uw ontwerp- en bouwproces. Bovendien verzamelt u eenvoudig de juiste documenten. Koop daarom een Revit LT 2023 licentie bij Cadac Group. Stel uw licentie zelf samen naargelang uw wensen. Kies de looptijd en support die u wenst.

Ga direct aan de slag met uw nieuwe software dankzij de support van Cadac.  Daarnaast zit Autodesk Support standaard inbegrepen in uw abonnement, maar u kunt ook opteren voor Cadac Support. Indien u voor deze service kiest, helpen onze experts u het maximale uit uw software te halen en staan zij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Koop nu Revit LT 2023 via Cadac Group. Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Systeemeisen Revit LT 2023

Besturingssysteem
64-bit Microsoft® Windows® 10.
CPU-Type
Single- or Multi-Core Intel®, Xeon®, of i-Series processor of AMD® gelijk aan SSE2 technologie. Hoogst mogelijke CPU-snelheid is aangeraden.
Geheugen
8 GB RAM
Meestal voldoende voor een typische bewerkingssesie voor een enkel model tot zo'n 100 MB op disk. Deze schatting is gebaseerd op een interne test en klantrapporten. Individuele modellen variëren in hun gebruik van  computerbronnen en performance-eigenschappen.
Models created in previous versions of Revit software products may require more available memory for the one-time upgrade process. Modellen gecreëerd in een vorige versie van Revit-softwareproducten kunnen meer beschikbaar geheugen vereisen voor het eenmalige upgrade proces.
Beeldschermresolutie
Minimum: 1280 x 1024 with true color
Maximum: Ultra-High (4k) Definition Monitor
Video adapter
Basic graphics: display adapter capable of 24-bit color
Geadvanceerde graphics: DirectX® 11 capable graphics card met Shader Model 5 en minstens 4 GB videogeheugen
Ruimte op de harde schijf
30 GB vrije ruimte
Media
Download of installatie van DVD9 of USB-sleutel
Aanwijzer
MS-Mouse or 3Dconnexion compatibel apparaat
Browser
Microsoft Internet Explorer 10 of hoger
Verbinding
Internetconnectie voor licentieregistratie en vereiste component download

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €1.614,72 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld