Naar hoofdinhoud
autodesk-revit-icon

Autodesk

Revit 2021

Vanaf €208,19 p/m

Autodesk Revit 2021 is krachtige en veelzijdige BIM-software die het mogelijk maakt om het proces van concept tot constructie te optimaliseren. Modelleer met precisie, verbeter de samenwerking en coördinatie en creëer hoogwaardige 3D-visualisaties.

Met een breed scala aan tools maakt Autodesk Revit 2021 het mogelijk om multidisciplinair te werken. Iedereen kan wijzigingen doorvoeren en bijhouden in één centraal model, wat het ontwerpproces veel inzichtelijker maakt. Daarmee is deze uitgebreide BIM-software uitermate geschikt voor o.a. CAD-tekenaars, bouwkundige tekenaars, architecten, constructeurs, installateurs en installatietechnische engineers.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om Revit 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€23,13 per gebruiker, p/m
€0,-
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving Revit 2021

Koop Revit 2021 tegen de beste prijs

Revit 2021 kopen, dat doet u het voordeligst bij Cadac Group. Als Autodesk Platinum Partner biedt Cadac u deze krachtige BIM-software tegen de scherpste prijs en met de beste service. Meld u aan op Mijn Cadac en ontdek uw persoonlijke korting op Revit 2021. Vindt u toch een goedkopere aanbieding? Stuur ons de offerte op en wij bieden u een lagere prijs aan.

revit-2021-desk-design-1280.jpg

Revit 2021: veelzijdige BIM-software om uw project te optimaliseren

Ontwerp- en bouwprojecten bestaan doorgaans uit ingewikkelde processen waarbij een goede samenwerking van verschillende vakspecialisten essentieel is. Vaak verlopen deze processen en samenwerkingen niet zo vlot. Revit 2021 maakt hier een einde aan. Dankzij het uitgebreid gamma aan functionaliteiten, wordt efficiënt (samen)werken heel eenvoudig. 

Revit 2021 biedt functies gericht op specifieke disciplines. Zo bevat het programma vele gespecialiseerde tools voor bouwprofessionals zoals architecten, bouwkundige ingenieurs en MEP-technici.

Met Revit 2021 kunt u eenvoudig ontwerpen, modelleren en documenteren dankzij de focus op vijf pijlers: ontwerp, visualisatie, samenwerking, interoperabiliteit en documentatie.

De software beschikt over handige functionaliteiten waarmee u uw ontwerp volledig kunt optimaliseren.  Voeg bouwkundige elementen toe, creëer fysieke en analytische modellen, maak gebruik van Dynamo, ontwerp indrukwekkende 3D-modellen of ontwikkel ontwerpen van elektrische systemen. Bijzonder aan Revit 2021 is dat het gebruik maakt van parametrische componenten. Dit maakt dat het programma een open grafisch systeem is waardoor u efficiënter kunt ontwerpen.

Verbeter de communicatie naar uw medewerkers, partners en klanten met Autodesk Revit 2021. Dankzij de imposante 3D-visualisaties krijgen zij een beter beeld van het project en haar processen. Bovendien kunt u op een overzichtelijke wijze extra informatie toevoegen aan uw ontwerpen met behulp van WYSIWYG-bewerkingen.

Werk doeltreffend en efficiënt samen met behulp van Revit 2021. Dankzij de worksharing functionaliteit, kunnen diverse professionals ontwerpen aanpassen in één gemeenschappelijk bestand. Projecten zijn eenvoudiger te coördineren en derhalve vermijdt u conflicten en tijdrovende herbewerkingen.

Met Revit 2021 bent u verzekerd van de interoperabiliteit van uw project. Deelnemers kunnen eenvoudig gegevens importeren, exporteren en koppelen. Autodesk Revit 2021 ondersteunt diverse bestandsindelingen zoals IFC, DWG™ en DGN.

Dankzij Revit 2021 behoudt u een overzicht van uw project. Zo kunt u documentatie genereren op basis van de door u ontworpen Revit-modellen. Het programma verzamelt deze gegevens voor u in duidelijke schema’s. Zo heeft u bijvoorbeeld zicht op de benodigde hoeveelheden van een bepaald onderdeel van uw project.

revit-2021-desktop-1280.jpg

Wat is nieuw in Revit 2021?

In Autodesk Revit 2021 heeft u toegang tot een uitgebreide reeks nieuwe features. De verbeteringen zijn vooral gericht op productiviteit, gebruiksgemak, samenwerken en visualiseren. Met Revit 2021 beschikt u over state-of-the-art ontwerpsoftware voor architectuur, engineering en bouw.

De belangrijkste nieuwe features in Revit 2021 zijn:

  • Real-time realistische weergaves. Verbeteringen op het gebied van visualisatie. Werk in real-time met een zeer realistische weergave.
  • Electrical circuit naming. Circuit naming schema's zijn verbeterd. Electrische werkflows die zich beter aanpassen aan internationale vereisten.
  • Aanpasbare workspace. De workspace is nu makkelijk aanpasbaar, zodat deze past bij uw functie.
  • Row striping voor schema's. Verbeteringen in de sheet views zorgen ervoor dat u schema's eenvoudiger kunt lezen.
  • Schuine muren. Het creëren van schuine muren gaat nu heel intuïtief, evenals schuine deuren en ramen.
  • Integratie van Dynamo 2.5. Met Dynamo 2.5 maakt u scripts om repeterende werkzaamheden te automatiseren, complexe ontwerpproblemen te ontdekken en BIM-workflows in een Revit-model te stroomlijnen.

Ook biedt Revit 2021 indrukwekkende, nieuwe mogelijkheden met betrekking tot Generative Design. Deze zijn voor u beschikbaar indien u Revit 2021 gebruikt als onderdeel van de Architecture, Engineering & Construction Collection.

revit-2021-mobile-1280.jpg

Welke Revit 2021 licentie past het best bij mij?

Kies de Autodesk Revit 2021-licentie die bij u past, met de gewenste looptijd en support. Autodesk Support is standaard inbegrepen in de licentie, maar u kunt ook Cadac Advanced Support toevoegen. Hierbij staat het Cadac-team voor u klaar om uw vragen over Revit 2021 te beantwoorden. Voeg installatiehulp toe om snel aan de slag te kunnen gaan met uw software. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste licentie?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Systeemeisen Revit 2021

Besturingssysteem
64-bit Microsoft® Windows® 10.
CPU-Type
Single- or Multi-Core Intel®, Xeon®, of i-Series processor of AMD® gelijk aan SSE2 technologie. Hoogst mogelijke CPU-snelheid is aangeraden.
Geheugen
8 GB RAM
Meestal voldoende voor een typische bewerkingssesie voor een enkel model tot zo'n 100 MB op disk. Deze schatting is gebaseerd op een interne test en klantrapporten. Individuele modellen variëren in hun gebruik van  computerbronnen en performance-eigenschappen.
Modellen gecreëerd in een vorige versie van Revit-softwareproducten kunnen meer beschikbaar geheugen vereisen voor het eenmalige upgrade proces.
Beeldschermresolutie
Minimum: 1280 x 1024 met ware kleuren
Maximum: Ultra-High (4k) Definition Monitor
Video adapter
Basic graphics: display adapter van 24-bit color
Geadvanceerde graphics: DirectX® 11 capable grafische kaart met Shader Model 5 en minstens 4 GB videogeheugen
Ruimte op de harde schijf
30 GB vrije ruimte
Media
Download of installatie van DVD9 of USB-sleutel
Aanwijzer
MS-Mouse or 3Dconnexion compatibel apparaat
Browser
Microsoft Internet Explorer 10 of hoger
Verbinding
Internetconnectie voor licentieregistratie en vereiste component download
 
Beschikbare talen
English, Deutsch, Español, Français, Português, Italiano, Polski, Čeština, 日本語, 한국어, Pусский, 简体中文, 繁體中文.

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Autodesk Revit 2021 Revit 2021

Totaal €7.515,82 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld