Naar hoofdinhoud
2018-ico-autodesk-recap-360-pro

Autodesk

ReCap Pro 2021

Vanaf €26,67 p/m

Gebruik de innovatieve software ReCap Pro 2021 van Autodesk om gescande data naar een 3D- of 2D-model te converteren, die u vervolgens kunt bewerken. Het maken van een digitaal ontwerp van bijvoorbeeld een bestaand gebouw of bestaande infrastructuur gaat snel en eenvoudig. Autodesk ReCap Pro 2021 ondersteunt alle gangbare 3D-scanners en biedt bovendien de mogelijkheid om vanuit foto’s 3D-modellen te genereren.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om ReCap Pro 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€14,17 per seat, p/m
€0,-
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving ReCap Pro 2021

ReCap Pro 2021 kopen: snel en voordelig

Wilt u ReCap Pro 2021 kopen tegen de laagste prijs, dan bent u bij Cadac Store aan het juiste adres. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de beste prijs en de beste service. Vindt u dit product ergens anders tegen een lagere prijs? Laat het ons weten en we doen u gegarandeerd een beter aanbod.

Objecten digitaliseren met ReCap Pro 2021

ReCap Pro 2021 stelt u in staat om snel en eenvoudig een digitaal ontwerp in 2D of 3D te maken van bestaande objecten, zoals gebouwen en wegen. Deze software is bijzonder geschikt voor het onderzoeken, renoveren en construeren van gebouwen of infrastructuur. In drie stappen kunt u data vastleggen, vervolgens digitaliseren en tenslotte bewerken.

Op de locatie van een bestaand gebouw of ander object begint het verzamelen van gedetailleerde scans of foto’s.  Voor het vastleggen van data gebruikt u een 3D-scanner of fotoapparatuur. Dit is de eerste stap om een object goed in kaart te kunnen brengen.

Autodesk ReCap Pro 2021 importeert vervolgens de scans en foto’s en zet dit materiaal om in een digitaal model. Binnen enkele minuten beschikt u over een nauwkeurige, schaalbare 3D-puntenwolk van het object. In het digitale model bepaalt u eenvoudig exacte afmetingen en afstanden met behulp van geavanceerde tools, zoals ‘Surface Snap’. Bovendien kunt u animaties maken om aan opdrachtgevers of andere belanghebbenden te tonen.

Het digitale ontwerp is vervolgens te gebruiken voor elk gewenst doel. Bewerk het model bijvoorbeeld met Autodesk AutoCAD of Revit. Of gebruik ReCap Pro 2021 in combinatie met Autodesk Navisworks om uw data te verrijken.

Uw ReCap Pro 2021-licentie via Cadac Store

Bij Cadac Store stelt u uw ReCap Pro 2021-licentie eenvoudig samen. Kies een korte of lange looptijd, afhankelijk van de duur van uw project en de gewenste flexibiliteit. Om de installatie snel en geautomatiseerd te laten verlopen is installatiehulp bij dit product aanbevolen. Kies voor Cadac Advanced Support als u bovendien deskundige hulp bij deze software wenst te ontvangen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw Autodesk ReCap Pro 2021-licentie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Systeemeisen ReCap Pro 2021

Besturingssysteem
64-bit Microsoft® Windows® 10 (64-bit)
64-bit Microsoft Windows 8 (64-bit)
64-bit Microsoft Windows 7 Enterprise, Ultimate, of Professional (64-bit)¹¹ Om ReCap te installeren moet uw besturingssysteem  geüpdatet zijn met  Service Pack 1 (SP1) 
 CPU Type
2.0 gigahertz (GHz) of sneller 64-bit (x64) processor
Geheugen
8 GB of meer RAM
Schermresolutie
1600 x 1050 of hoger (ware kleuren)
Display Card
Grafische  kaart met OpenGL 3.3-werkstationklasse met 1 GB of meer grafisch geheugen
Browser
Google Chrome™ - laatste versie

Source: Autodesk

Bestel dit product

Totaal €964,72 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld