Naar hoofdinhoud
autodesk-recap-pro-small-social-400

Autodesk

ReCap Pro 2023

Vanaf €29,31 p/m

Gebruik de innovatieve software ReCap Pro 2023 van Autodesk om gescande data naar een 3D- of 2D-model te converteren, die u vervolgens kunt bewerken. Het maken van een digitaal ontwerp van bijvoorbeeld een bestaand gebouw of bestaande infrastructuur gaat snel en eenvoudig. Autodesk ReCap Pro 2023 ondersteunt alle gangbare 3D-scanners en biedt bovendien de mogelijkheid om vanuit foto’s 3D-modellen te genereren.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om ReCap Pro 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving ReCap Pro 2023

ReCap Pro 2023 kopen: snel en voordelig

Wilt u ReCap Pro 2023 kopen tegen de laagste prijs, dan bent u bij Cadac Group aan het juiste adres. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de beste prijs en de beste service. Vindt u dit product ergens anders tegen een lagere prijs? Laat het ons weten en we doen u gegarandeerd een beter aanbod. Log in op Mijn Cadac en ontdek uw voordeel. 

Objecten digitaliseren met ReCap Pro 2023

recap-pro-2023-view-point-cloud-in-the-cloud-1280.jpg

ReCap Pro 2023 stelt u in staat om snel en eenvoudig een digitaal ontwerp in 2D of 3D te maken van bestaande objecten, zoals gebouwen en wegen. Deze software is bijzonder geschikt voor het onderzoeken, renoveren en construeren van gebouwen of infrastructuur. In drie stappen kunt u data vastleggen, vervolgens digitaliseren en tenslotte bewerken.

Op de locatie van een bestaand gebouw of ander object begint het verzamelen van gedetailleerde scans of foto’s.  Voor het vastleggen van data gebruikt u een 3D-scanner of fotoapparatuur. Dit is de eerste stap om een object goed in kaart te kunnen brengen.

Autodesk ReCap Pro 2023 importeert vervolgens de scans en foto’s en zet dit materiaal om in een digitaal model. Binnen enkele minuten beschikt u over een nauwkeurige, schaalbare 3D-puntenwolk van het object. In het digitale model bepaalt u eenvoudig exacte afmetingen en afstanden met behulp van geavanceerde tools, zoals ‘Surface Snap’. Bovendien kunt u animaties maken om aan opdrachtgevers of andere belanghebbenden te tonen.

Het digitale ontwerp is vervolgens te gebruiken voor elk gewenst doel. Bewerk het model bijvoorbeeld met Autodesk AutoCAD of Revit. Of gebruik ReCap Pro 2022 in combinatie met Autodesk Navisworks om uw data te verrijken.

Welke nieuwe functies heeft Recap Pro 2023?

  • Autodesk Docs point cloud viewer: Bekijk en markeer point clouds en RealViews van gepubliceerde ReCap-projecten in Autodesk Docs.
  • Autodesk Drive integration: Publiceer ReCap-projecten naar Autodesk Drive, Autodesk Docs en BIM 360 Docs.
  • Scan to Mesh: Versnel  de overgang van fysieke workflows naar digitale workflows en maak getextureerde 3D-meshes van point clouds.
  • View published ReCap projects: Bekijk, annoteer en deel gepubliceerde ReCap Pro-projecten in Autodesk Drive, Autodesk Docs en BIM 360 Docs

Uw ReCap Pro 2023-licentie via Cadac Group

Bij Cadac Group stelt u uw ReCap Pro 2023-licentie eenvoudig samen. Kies een korte of lange looptijd, afhankelijk van de duur van uw project en de gewenste flexibiliteit. Om de installatie snel en geautomatiseerd te laten verlopen is installatiehulp bij dit product aanbevolen. Kies voor Cadac Support als u bovendien deskundige hulp bij deze software wenst te ontvangen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw Autodesk ReCap Pro 2023-licentie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Systeemeisen ReCap Pro 2023

Besturingssysteem
64-bit Microsoft® Windows® 10 (64-bit)
64-bit Microsoft Windows 8 (64-bit)
64-bit Microsoft Windows 7 Enterprise, Ultimate, of Professional (64-bit)¹¹ Om ReCap te installeren moet uw besturingssysteem  geüpdatet zijn met  Service Pack 1 (SP1) 
 CPU Type
2.0 gigahertz (GHz) of sneller 64-bit (x64) processor
Geheugen
8 GB of meer RAM
Schermresolutie
1600 x 1050 of hoger (ware kleuren)
Display Card
Grafische  kaart met OpenGL 3.3-werkstationklasse met 1 GB of meer grafisch geheugen
Browser
Google Chrome™ - laatste versie

Source: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €1.059,72 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld