Naar hoofdinhoud
2020-ico-autodesk-powermill

Autodesk

PowerMill Standard 2021

Autodesk PowerMill is geavanceerde high-speed CAM-software. Haal het maximale uit uw installatie. De mogelijkheden van Autodesk PowerMill rijken breed van programmering tot CNC-bewerkingen. Zo kunt u, dankzij zijn breed scala aan tools, op efficiënte wijze complexe vormen vervaardigen. Bovendien genereert u met de laatste versie van PowerMill uitzonderlijk snel berekeningen, simulaties en verificaties.

Bent u actief in de lucht- en ruimtevaart, de automobiele, de medische of de werktuigbouwkundige sector? Lees dan meer over de mogelijkheden van PowerMill of maak een afspraak met een van onze experts!

Opgelet! Op 14 september

Dit product is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk recente versies van PowerMill Standard 2021 in ons software overzicht of neem contact op met onze servicedesk +31 88 9322 333. Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur
Cadacstore support

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Kies een locatie

Europa

Wereld