Naar hoofdinhoud
autodesk-point-layout-small-social-400

Autodesk

Point Layout 2023

Vanaf €159,86 p/m

Autodesk Point Layout 2023 is innovatieve software dat punten genereert in modellen, die gemaakt zijn in Autodesk Revit, Autodesk AutoCAD en Autodesk Navisworks. Deze punten kun je exporteren om te gebruiken op de bouwplaats. Op die manier biedt Point Layout 2023 van Autodesk een snelle, eenvoudige en nauwkeurige oplossing die bijzonder geschikt is voor aannemers en onderaannemers.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Point Layout 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Point Layout 2023

Point Layout 2023 beschikbaar tegen een scherpe prijs en sterke service

Wil je  jouw bouwproces vereenvoudigen en hiervoor Point Layout 2023 kopen? Als Autodesk Platinum Partner biedt Cadac Group je de laagste prijs en beste service aan.

Wij streven ernaar om je de laagste prijs aan te bieden. Indien je Point Layout 2023 elders tegen een lagere prijs vindt, neem dan contact met ons op en wij doen je een tegenbod. Stuur ons uw offerte. Ben je alvast benieuwd naar jouw persoonlijke korting? Log dan in op Mijn Cadac.

Point Layout 2023: Constructie layout software

point-layout-1280.jpg

Indien je reeds werkt met software van Autodesk zul je vast al ondervonden hebben dat dit de efficiëntie van jouw project een enorme boost geeft. Wij hebben goed nieuws voor je. Je kunt nog doeltreffender te werk gaan dankzij Point Layout 2023.

Point Layout 2023 is software die te integreren is met AutoCAD, Naviswork en Revit. Doordat je reeds één van deze softwareprogramma’s gebruikt, verzamelt je al een hele hoop interessante gegevens op één plaats. Deze informatie kan ook handig ingezet worden op de bouwplaats. Autodesk Point Layout 2023 genereert automatisch punten uit de modellen die je reeds ontwierp. Deze data transfereert hij naar jouw robotic total station. Je kunt jouw punten dus precies uitzetten zonder complexe meettechnieken te gebruiken.

Dankzij Point Layout 2023 werkt je sneller, accurater en eenvoudiger. Hierdoor verhoog je jouw efficiëntie, verlaag je jouw kosten en neemt jouw productiviteit toe.

Point Layout 2023: what's new?

Dynamische puntsoorten: dankzij Point Layout 2023 kun je in Revit de soorten punten op elke gewenste waarde instellen. Zo kun je standaardwaarden aanmaken of een standaard startnummer instellen.

Opsporen van puntafwijkingen in Revit: doordat je met Point Layout 2023 eenvoudig weergavesjablonen in Revit kunt opstellen, zie je eenvoudig waar de punten in het model afwijken van die op de bouwplaats.

Revit Compare Points: de Revit Compare Points tool is geoptimaliseerd met een nieuwe visualisatiefunctie die je in staat stelt afwijkingen te markeren door middel van zichtbaarheid en kleuroverschrijvingen.

Een Point Layout 2023 licentie op maat

Vereenvoudig jouw werkproces op de bouwplaats met Point Layout 2023. Koop jouw Point Layout 2023 licentie bij Cadac Group en profiteer van de laagste prijs!

Bij Cadac Group kies je uit verschillende licentiemogelijkheden zodat de licentie die je koopt ook perfect bij je past. Je bepaalt zelf de looptijd van jouw abonnement. Bepaal zelf voor welke tijd je de Point Layout licentie nodig heeft.

Daarbij heb je de keuze tussen enkele ondersteuningsmogelijkheden. Autodesk Support zit standaard in de prijs inbegrepen. Vind je dit onvoldoende support? Kies dan voor Cadac Support. Bij deze service staan onze experts voor je klaar om jouw vragen over de software te beantwoorden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Systeemeisen Point Layout 2023

Besturingssysteem
Microsoft® Windows® 7 SP1, Microsoft Windows 8.1, or Microsoft Windows 10 operating system.
Geheugen
4 GB RAM
 Ruimte op de harde schijf
1 GB voor installatie en dataopslag
Beeldschermresolutie
1,280 x 1,024 ware kleuren videoschermadapter 128 MB of meer met OpenGL grafische kaart
Aanwijzer
Microsoft® Mouse-compliant toestenbord en muis
.NET Framework
.NET Framework Version 4.5

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €5.770,99 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld