Naar hoofdinhoud
2020-ico-autodesk-netfabb

Autodesk

Netfabb Standard 2020

Maak een succesvolle 3D-print op basis van een 3D-model met Autodesk Netfabb Standard 2020. Het gebruik van talloze applicaties is dankzij deze software overbodig. Netfabb Standard 2020 bereidt uw 3D-modellen voor op 3D-printing door middel van een compleet geïntegreerde workflow. Zo bespaart u kosten en tijd.

Importeer 3D-bestanden inclusief STL en 3MF plus bestanden van hoogwaardige CAD-software. Bereid onderdelen voor en pas ze aan voor productie. Automatiseer bestandanalyses en herstellingen.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk recente versies van Netfabb Standard 2020 in ons software overzicht of neem contact op met onze servicedesk +31 88 9322 333. Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur
Cadacstore support

Productbeschrijving Netfabb Standard 2020

Koop Netfabb Standard 2020 aan de beste prijs dankzij uw persoonlijke korting

Wilt u Netfabb Standard 2020 kopen? Doe dat dan bij Cadac! Wij bieden de laagste prijs en bieden daarboven de beste service. Autodesk benoemde ons tot Autodesk Platinum Partner en gaf ons daarnaast de accreditatie ‘Autodesk CAM Specialization’. U kunt dus rekenen op ons als gerenommeerd Autodesk-partner.

Wij garanderen u de laagste prijs. Mocht u Autodesk Netfabb Standard 2020 elders toch tegen een lagere prijs vinden, neem dan zeker contact met ons op zodat wij onze prijs kunnen aanpassen. U geniet van een persoonlijke korting door in te loggen in de Cadac Store.

3D-printen en additive manufacturing met Netfabb Standard 2020

Het succesvol printen van 3D-modellen is vaak een tijdrovend en foutgevoelig proces. Een CAM-programma dat u hierin begeleidt is daarom wenselijk. Netfabb Standard 2020 helpt u hiermee door middel van een compleet geïntegreerde workflow die ontwikkeld werd om 3D-modellen nauwkeurig voor te bereiden op 3D-printing.

Autodesk Netfabb Standard 2020 is niet enkel inzetbaar voor 3D-printing, maar ook bij additive manufacturing. Met deze CAM-software wordt uw additive manufacturing workflow gestroomlijnd. Deze geïntegreerde workflow brengt met zich mee dat u niet talloze applicaties moet gebruiken en bijgevolg data verliest.

Met Netfabb Standard 2020 bereidt u uw model voor op productie. U kunt uw CAD-modellen importeren en vervolgens analyseren en eventuele fouten herstellen. Daarnaast kunt u ook aanpassingen doen zoals de randdikte aanpassen of ruwe oppervlaktes glad maken. Ook handig aan Netfabb Standard 2020 is de mogelijkheid om mesh-bestanden te converteren naar CAD-, STEP en SAT-bestanden.

 

Bepaal zelf de looptijd en supportvorm van uw Netfabb Standard 2020 licentie

Wilt u een Autodesk Netfabb Standard 2020 licentie kopen? Dan is Cadac de beste keuze. Naast de laagste prijs, hoogwaardige kennis en de beste service, bieden we diverse abonnementsvormen aan waardoor u zeker de licentie vindt die bij u past.

Ten eerste bepaalt u zelf de looptijd van uw abonnement. Daarnaast bieden wij drie supportvormen. De Autodesk Support is een service die standaard inbegrepen zit in onze Autodesk-licenties. Cadac Advanced Support is een supportvorm die wij bieden waarbij u kunt rekenen op de expertise van onze ervaren experts. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Wilt u hulp bij het installeren van uw nieuwe software? Hier hebben we ook een speciale formule voor.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Kies een locatie

Europa

Wereld