Naar hoofdinhoud
autodesk-maya-small-social-400

Autodesk

Maya 2023

Vanaf €146,81 p/m

Maya 2023 is de ideale tool bij het maken van geloofwaardige personages en fantasierijke werelden. De tool is dan ook veelgebruikt bij het maken van films en games.

Deze gebruiksvriendelijke animatietool stelt je bovendien in staat tot het maken van schitterende effecten. Je kunt 3D-objecten en scènes vormgeven met de intuïtieve Maya-tools voor modelleren. Er is een gratis testversie van Maya 2023 beschikbaar, mocht je interesse hebben.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Maya 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Maya 2023

Koop Autodesk Maya 2023 tegen de allerlaagste prijs

Autodesk Maya 2023 kopen tegen de laagste prijs doe je bij Cadac Group.  Mocht je elders toch een betere prijs vinden, neem dan contact met ons op zodat wij je een beter bod kunnen doen. Bekijk ook Mijn Cadac en stuur ons jouw offerte.

blobid0.jpg

Maya 2023, 3D-software voor animatie en meer

Maya 2023 is veelgebruikt bij het maken van films en games. Het is 3D-software voor animatie, modelleren, simulatie en rendering.

Deze gebruiksvriendelijke animatietool stelt je in staat tot het maken van indrukwekkende werelden, complexe personages en schitterende effecten. Je kunt 3D-objecten en scènes vormgeven met de intuïtieve Maya-tools voor modelleren.

Realistische effecten met Maya 2023

Je kunt realistische effecten creëren: van explosies tot kledingsimulatie. Er zitten ingebouwde en gebruiksklare elementen en effecten in de tool, zoals sneeuw en stofstormen. Deze tool is zeer gebruiksvriendelijk en helpt je bij het maken van de mooiste beelden. Niets voor niets won deze toolset de Academy Award.

Vind de Autodesk Maya 2023-licentie die bij jou past

Bij Cadac Group vind je de licentie die aansluit bij jouw behoeften. Je bepaalt zelf het aantal gebruikers, de looptijd en support.

Indien gewenst kun je installatiehulp toevoegen aan jouw abonnement. Je ontvangt gratis Autodesk Support bij jouw licentie, maar je kunt ook kiezen voor Cadac Support waarbij onze experts je bijstaan met advies en je al jouw softwarevragen kunt stellen. 

Mocht je nog andere vragen hebben of wil je meer weten over Autodesk Maya 2023 of onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Systeemeisen Maya 2023

Besturingssysteem
Microsoft® Windows® 10. See Autodesk's Product Support Lifecycle for support information.
Linux® Red Hat® Enterprise 8.2, 7.6-7.9 WS operating system.
Apple® macOS® 11.x, 10.15.x, 10.14.x, 10.13.x operating system.
Linux CentOS 8.2, 7.6-7.9 operating system
 CPU Type
64-bit Intel® or AMD® multi-core processor with SSE4.2 instruction set
Apple Mac models with M series chip are supported under Rosetta 2 mode
Geheugen
8 GB of RAM (16 GB or more recommended)
 Ruimte op de harde schijf
Free disk space for install: 6 GB
Pointing device
Three-button mouse
Browser
Google Chrome web browser
Microsoft Edge web browser
Apple Safari web browser
Mozilla® Firefox® web browser

Source: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €5.299,68 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld