Naar hoofdinhoud
autodesk-inventor-professional-small_social-400

Autodesk

Inventor Professional 2023

Vanaf €188,75 p/m

Autodesk Inventor Professional 2023 is hoogwaardige 3D CAD-software voor het ontwerpen van uw werktuigbouwkundige modellen, rendering en simulatie. Met Inventor Professional 2023 maakt u op efficiënte wijze nauwkeurige 3D modellen van producten, machines en mechanische onderdelen.

De uitgebreide simulatie- en optimalisatietools helpen u om betere producten te ontwikkelen. Wilt u uw ontwerpproces naar een hoger niveau tillen? Inventor Professional digitaliseert het gehele proces vanaf de eerste schets en helpt u een snellere time-to-market te realiseren.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Inventor Professional 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Inventor Professional 2023

Koop Inventor Professional 2023 tegen de laagste prijs

Uw licentie voor Inventor Professional 2023 kopen, dat doet u het voordeligst bij Cadac. Als Autodesk Platinum Partner garanderen wij u de laagste prijs en de beste service. Log in op Mijn Cadac of maak een gratis account en ontdek uw persoonlijke korting op Autodesk Inventor Professional 2023. Indien u toch een goedkopere aanbieding vindt, neem dan contact met ons op voor een beter voorstel. Stuur ons uw offerte toe.

Inventor Professional 2023: méér dan 3D-CAD-software

fy22-inventor-whats-new-campaign-image-04.jpg

Inventor Professional 2023 is een 3D-CAD-softwareprogramma van Autodesk. Dit programma biedt allerhande tools waarmee u werkbouwkundige modellen in 3D kunt ontwerpen. Bovendien is het programma geschikt om complete mechanische systemen te bouwen en te analyseren. Met Inventor 2023 ontwikkelt u DWG™-tekeningen voor fabricage en assemblage.

Breng uw product tot een hoger niveau dankzij de simulatietool en krachtberekeningstool. Maak gebruik van de nodige tools om plaatwerkonderdelen, elektrische systemen, buizen en pijpen te ontwerpen. Het systeem houdt de gegevens van uw ontwerpen nauwkeurig bij dankzij zijn documentatiefunctionaliteit.

U kunt de werking van uw product digitaal controleren dankzij Inventor Professional 2023. Het programma beschikt over twee simulatietools: eindige elementanalyse en dynamische simulatie. Met behulp van deze functionaliteiten kunt u de vorm en de functie van uw ontwerp controleren zonder steeds fysieke prototypes te creëren.

Naast zijn ontwerp- en simulatiemogelijkheden, stelt Inventor 2023 u in staat om efficiënter te werken. Onderbrekingen worden verwijderd en terugkomende taken worden geëlimineerd. Met Inventor Professional 2023 stelt u eenvoudig uw productconfigurator in. Het programma beschikt bovendien over een tool waarmee u parametrisch kunt modelleren.

Daarnaast bevordert het programma de samenwerking tussen uw teamleden. Ontwerpen kunnen eenvoudig uitgewisseld worden ongeacht welk 3D-CAD-programma de ontvanger heeft.

fy22-inventor-whats-new-campaign-image-01.jpg

What’s new? Welke nieuwe functies heeft Autodesk Inventor 2023?

  • Verbeteringen in Revit-gegevensuitwisseling. Deel gegevens tussen Revit-software voor bouwontwerp en Inventor met hulp van een verbterede aanpak voor naadloze BIM-interoperabiliteit en MCAD-interoperabiliteit (werktuigbouwkundige CAD).
  • Verbeterde assemblage modellering. U krijgt meer controle over de stuklijst en het beheer van toleranties. We hebben ook de prestaties en productiviteit verbeterd voor grafische afbeeldingen en grote assemblages.
  • Documentatieverbeteringen. U krijgt een beter inzicht in het ontwerp dat in productie gaat met updates voor het maken van weergaven, op modellen gebaseerde difinities en 3D-annotaties.
  • Fusion 360-interoperabiliteit. U opent en start binnen een mum van tijd de Inventor-naar-Fusion-360-workflows, waaronder generatief ontwerp, simulatie, elektronica en productie.
  • Verbeterde onderdeelmodellering. Het is met deze software mogelijk om uw ontwerpen beter voor te bereiden op productie met de nieuwe markeringsopdracht, updates voor de export van plaatmetaal en ondersteuning voor dimensionele toleranties in extra functies.

Koop uw gepersonaliseerde Inventor Professional 2023 licentie

Kies eenvoudig de licentie die het beste bij u past. Selecteer de gewenste looptijd van uw abonnement en de support die u wenst. Autodesk support is standaard inbegrepen of kies voor ondersteuning door een expert van Cadac via Cadac Support. Een extra optie is installatiehulp, zodat u snel aan de slag kunt. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Systeemeisen Inventor Professional 2023

Besturingssysteem
64-bit Microsoft® Windows® 10 Semi-Annual Channel
64-bit Microsoft Windows 7 SP1 with Update KB4019990 and Internet Explorer® 10 or later
 CPU-Type

Aanbevolen: 3.0 GHz of meer, 4 of meer cores

Minimum: 2.5 GHz of meer
 Geheugen
Aanbevolen:20 GB RAM of meer
Minimum: 8 GB RAM 
Beelschermresolutie
Aanbevolen: 3840 x 2160 (4K); Wenselijke schaal: 100%, 125%, 150% or 200%
Minimum: 1280 x 1024 (1080p)
Graphics
4 GB GPU met 106 GB/S Bandwidth en DirectX 11 compliant
1 GB GPU met 29 GB/S Bandwidth en DirectX 11 compliant
Bekijk de gecertifieerde Hardware
Muisaanwijzer
MS-Mouse compliant (3DConnexion 3D Mouse optional)
Productiviteit: 3DConnexion SpaceMouse®, driver versie 10.5.12 of later.
Netwerk
Internetconnectie voor web install met Autodesk® Desktop App, Autodesk® collaboration functionality, web downloads, en licensing.
Network license manager ondersteunt Windows Server® 2019, 2016, 2012, 2012 R2, 2008 R2 en de besturingssystemen hierboven vermeld. 
Spreadsheet
Volledige lokale installatie van  Microsoft® Excel 2016 of later voor workflows die spreadsheets maken en bewerken.  Inventor workflows die spreadsheet data-exporteren of lezen hvereisen geen Microsoft Excel.
64-bit Microsoft Office is nodig om Acces 2007, dBase IV, Text en CSV formats te exporteren.
Office 365 abonnees moeten beschikken over een lokale installatie van Microsoft Excel.
Windows Excel Starter®, OpenOffice®, en browser-gebaseerde Office 365 applicaties worden niet ondersteund.
Browser
Google Chrome™ of equivalant
.NET Framework
.NET Framework Version 4.8 of later.

Bestel dit product

Totaal €6.813,88 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld