Naar hoofdinhoud
2018-ico-autodesk-inventor-professional

Autodesk

Inventor Professional 2021

Vanaf €168,40 p/m

Autodesk Inventor Professional 2021 is hoogwaardige 3D CAD-software voor het ontwerpen van uw werktuigbouwkundige modellen, rendering en simulatie. Met Inventor Professional 2021 maakt u op efficiënte wijze nauwkeurige 3D modellen van producten, machines en mechanische onderdelen.

De uitgebreide simulatie- en optimalisatietools helpen u om betere producten te ontwikkelen. Wilt u uw ontwerpproces naar een hoger niveau tillen? Inventor Professional digitaliseert het gehele proces vanaf de eerste schets en helpt u een snellere time-to-market te realiseren.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om Inventor Professional 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€18,92 per seat, p/m
€0,-
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving Inventor Professional 2021

Koop Inventor Professional 2021 tegen de laagste prijs

Uw licentie voor Inventor Professional 2021 kopen, dat doet u het voordeligst bij Cadac. Als Autodesk Platinum Partner garanderen wij u de laagste prijs en de beste service. Log in op Mijn Cadac of maak een gratis account en ontdek uw persoonlijke korting op Autodesk Inventor Professional 2021. Indien u toch een goedkopere aanbieding vindt, neem dan contact met ons op voor een beter voorstel.

inventor-2021-screen.jpg


Inventor Professional 2021: méér dan 3D-CAD-software

Inventor Professional 2021 is een 3D-CAD-softwareprogramma van Autodesk. Dit programma biedt allerhande tools waarmee u werkbouwkundige modellen in 3D kunt ontwerpen. Bovendien is het programma geschikt om complete mechanische systemen te bouwen en te analyseren. Met Inventor 2021 ontwikkelt u DWG™-tekeningen voor fabricage en assemblage.

Breng uw product tot een hoger niveau dankzij de simulatietool en krachtberekeningstool. Maak gebruik van de nodige tools om plaatwerkonderdelen, elektrische systemen, buizen en pijlen te ontwerpen. Het systeem houdt de gegevens van uw ontwerpen nauwkeurig bij dankzij zijn documentatiefunctionaliteit.

U kunt de werking van uw product digitaal controleren dankzij Inventor Professional 2021. Het programma beschikt over twee simulatietools: eindige elementanalyse en dynamische simulatie. Met behulp van deze functionaliteiten kunt u de vorm en de functie van uw ontwerp controleren zonder steeds fysieke prototypes te creëren.

Naast zijn ontwerp- en simulatiemogelijkheden, stelt Inventor 2021 u in staat om efficiënter te werken. Onderbrekingen worden verwijderd en terugkomende taken worden geëlimineerd. Met Inventor Professional 2021 stelt u eenvoudig uw productconfigurator in. Het programma beschikt bovendien over een tool waarmee u parametrisch kunt modelleren.

Daarnaast bevordert het programma de samenwerking tussen uw teamleden. Ontwerpen kunnen eenvoudig uitgewisseld worden ongeacht welk 3D-CAD-programma de ontvanger heeft.

Wat is nieuw in Inventor Professional 2021?

In de nieuwe Inventor Professional 2021 is tal van updates verwerkt, zodat u nog betere en innovatievere ontwerpen kunt maken. De verbeteringen zorgen voor snellere ontwerpworkflows en minder repeterende werkzaamheden. Er is gehoor gegeven aan de wensen van Inventor-gebruikers, waardoor het ontwerpen van onderdelen nu nog efficiënter gaat. De nieuwe AnyCAD-functie zorgt voor aanzienlijke verbeteringen in de samenwerking tussen Inventor en Revit.

De belangrijkste nieuwe functies zijn:

  • AnyCAD voor de koppeling met Revit. Verbeterde koppelingen tussen Revit- en Inventor-data.
  • Verbeterde gebruikerservaring. Nieuwe opties in het eigenschappenpaneel en een donker thema voor een prettigere werkomgeving.
  • Verbeteringen in de Frame Generator. Nieuwe opties bij het creëren van frames.
  • Drawing automation. Diverse updates op het gebied van sheet formats en iLogic.
  • Prestatiegerichte verbeteringen. Nieuwe features zorgen voor verbeterde productiviteit bij grote en complexe ontwerpen.
  • Verbeteringen voor het modelleren van onderdelen. Bespaar tijd dankzij verbeteringen op het gebied van sheet metal, multibody onderdelen en 3D-annotaties.
  • Verbeteringen voor het modelleren van assemblages. Buizen, pijpen en assemblagestructuren ontwerpt u sneller dankzij diverse nieuwe commando's.
  • Verbeteringen voor het creëren van tekeningen. Geautomatiseerde documentatietools om uw workflows beter te coördineren.

 

inventor-2021-performance.jpg


Koop uw gepersonaliseerde Inventor Professional 2021 licentie

Kies eenvoudig de licentie die het beste bij u past. Selecteer de gewenste looptijd van uw abonnement en de support die u wenst. Autodesk support is standaard inbegrepen of kies voor ondersteuning door een expert van Cadac via Cadac Advanced Support. Een extra optie is installatiehulp, zodat u snel aan de slag kunt. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Systeemeisen Inventor Professional 2021

Besturingssysteem
64-bit Microsoft® Windows® 10 Anniversary Update (version 1607 or higher)
64-bit Microsoft Windows 8.1
64-bit Microsoft Windows 7 SP1 met Update KB4019990
 CPU-Type
Aanbevolen: 3.0 GHz of meer, 4 of meer cores
Minimum: 2.5 GHz of meer
 Geheugen
Aanbevolen: 12GB RAM of meer
Minimum: 6 GB RAM 
Beelschermresolutie
Aanbevolen: 3840 x 2160 (4K); Wenselijke schaal: 100%, 125%, 150% or 200%
Minimum: 1280 x 1024 (1080p)
Graphics
4 GB GPU met 106 GB/S Bandwidth en DirectX 11 compliant
1 GB GPU met 29 GB/S Bandwidth en DirectX 11 compliant
Bekijk  de gecertifiëerde Hardware
Opslagruimte
15 GB
Muisaanwijzer
MS-Mouse compliant (3DConnexion 3D Mouse optional)
Netwerk
Internetconnectie voor web install met Autodesk® Desktop App, Autodesk® collaboration functionality, .NET installatie, web downloads, en licensing.
Network license manager ondersteunt Windows Server® 2016, 2012, 2012 R2, 2008 R2 en de besturingssystemen hierboven vermeld. 
Spreadsheet
Volledige lokale installatie van  Microsoft® Excel 2010, 2013 of 2016 voor iFeatures, iParts, iAssemblies, Global BOM, Parts Lists, Revision Tables, spreadsheet-driven designs en Studio animation of Positional Representations.
64-bit Microsoft Office is nodig om Acces 2007, dBase IV, Text en CSV formats te exporteren.
Office 365 abonnees moeten een lokale installatie van Microsoft Excel 2016.
Windows Excel Starter®, OpenOffice®, en browser-gebaseerde Office 365 applicaties worden niet ondersteund.
Browser
Google Chrome™ of equivalant
.NET Framework
.NET Framework Version 4.7 of later. Windows Updates ingeschakeld voor installatie.
Virtualisatie
Citrix® XenApp™ 7.6, Citrix® XenDesktop™ 7.6 (Inventor Network licentie vereist).

Bron: Autodesk

Bestel dit product

Media Inventor Professional 2021

Ontdek de nieuwe features

Totaal €6.079,60 Incl. Standaardkorting - Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld