Naar hoofdinhoud
autodesk-infraworks-small-social-400

Autodesk

InfraWorks 2023

Vanaf €157,50 p/m

Met Autodesk InfraWorks kunnen professionals in architectuur, engineering en constructie ontwerpconcepten voor infrastructuur modelleren, analyseren en visualiseren in de context van de gebouwde en natuurlijke omgeving voor betere besluitvorming en projectresultaten.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om InfraWorks 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving InfraWorks 2023

Koop Autodesk Infraworks 2023 bij Cadac Group

Bij ons vindt u de beste prijs. Ziet u elders een lagere prijs? Stuur ons dan gerust uw offerte en wij komen met een tegenbod. Bekijk ook Mijn Cadac voor alle voordelen.

Met behulp van Autodesk Infraworks 2023 (onderdeel van de AEC Collection) kun je een project al in een voorontwerpfase gedetailleerd ontwerpen. Je kunt sneller beslissingen maken op die manier. De aangepaste 3D-infrastructuurmodellen zijn bovendien bruikbaar in AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D, Revit, /Navisworks en 3dsMax. Het is ook mogelijk om gegevens te delen via cloudgebaseerde diensten.

Infraworks 2022 | Dit is er nieuw! | CAD & Company

What's new?

De nieuwe mogelijkheden van versie 2023 zijn de verbeteringen van de Decorations-tool (waarmee je op een snellere, handige manier 3D-objecten langs een as kunt plaatsen), van de Model Builder en uitgebreidere mogelijkheden van Full Span Complex 3D Bridge Girders. 

Er is ook een gecorrigeerd coördinatensysteem waarbij de geometrische uitwisseling van o.a. modellen met Civil 3D sterk verbeterd is.

InfraWorks 2023 ondersteunt bovendien Building Information Modeling (BIM)-processen. Je conceptualiseert, visualiseert en optimaliseert infrastructuurprojecten op eenvoudige wijze.

Al met al maakt deze software een betere besluitvorming en optimale projectresultaten mogelijk.

Vind de Infraworks 2023 licentie die bij je past

Bij Cadac Group vind je de Infraworks 2023-licentie die aansluit bij jouw behoeften. Je bepaalt zelf het aantal gebruikers, de looptijd en support.

Indien gewenst kun je installatiehulp toevoegen aan jouw abonnement. Je ontvangt gratis Autodesk Support bij jouw licentie, maar je kunt ook kiezen voor Cadac Support waarbij onze experts je bijstaan met advies en jou al jouw softwarevragen kunt stellen. 

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten over Autodesk Infraworks 2023 of onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Systeemeisen InfraWorks 2023

Besturingssysteem
Microsoft® Windows® 10 64-bit Enterprise or Pro
 CPU-Type

Dual-core Intel® Core™2 or equivalent AMD processor (Quad-core Intel® Core™ i7, 6-core Intel® Xeon®, or better processor highly recommended); to use the ray traced rendering functionality, CPU must support SSE 4.1

 Geheugen
8 GB RAM minimum (16+ GB recommended)
Display resolution
1,280 x 720 or greater (1,440 x 900+ recommended)
Muisaanwijzer
Microsoft-compliant mouse
Browser
Google Chrome™ (latest), or Firefox® (latest)
Media
DVD or download file

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €5.685,75 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld